Menu

Lunch & Learn

Lunch & Learn hålls fyra gånger per år, två under våren och två under hösten och riktar sig till chefer och ledare med medarbetaransvar. Under Lunch & Learn serveras en mycket god och välkomponerad lunch tillagad av stjärnkockar där du kan ha ett finger med i spelet. Du får samtidigt lyssna på ett lärande och intressant föredrag under 30-40 minuter kring ett aktuellt tema. Vi vill skapa en plattform för ledare med god mat, lärande, inspiration och nätverkande. Är du extra matintresserad är du välkommen redan 11.30 och vara med när kockarna förbereder vår lunch.

Lunch & Learn i Stockholm hålls hos vår partner Aveqia, som finns i fräscha lokaler på Tulegatan. Du kommer att få en riktig gourmetlunch som tillagas och serveras av de duktiga kockarna på plats.

Varje Lunch & Learn har ett tema som är entusiasmerande och samtidigt ökar kompetensen hos deltagarna. Vi videofilmar de flesta föredragen och gör dessa tillgängliga på Motivation.se för alla som är Guld- eller Silvermedlemmar.

Det som skiljer Lunch & Learn från andra förekommande seminarier är det effektiva formatet, frekvensen, deltagarnas möjlighet att påverka kommande teman samt möjligheten att nätverka.

Lunch & Learn Stockholm:

Vi slår upp portarna för registrering 11.30 och lagom till kaffet vid 12.30 inleder vi föredraget med en efterföljande kortare diskussion som avslutas 13.15. För de som vill finns möjlighet att nätverka fram till 14.00.

Plats: AVEQIA Stockholm, Tulegatan 11.

Varmt välkommen till årets Lunch & Learn!

Lunch & Learn hålls i samarbete med

Aveqia EGN Sverige Motivation.se