Menu

AVEQIA

AVEQIA

AVEQIA är en gastronomisk mötesplats för företag, deras kunder, partners och kollegor.

Med över 19 000 gäster per år (och med enheter i Stockholm, Göteborg samt London) där många är återkommande företag, fortsätter AVEQIA att ligga på topp och vill välkomna även er!

Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Att laga mat tillsammans är en perfekt teambuildingaktivitet för att väva samman en arbetsgrupp. Vi kan även rekommendera dig som har resultatansvar denna aktivitet tillsammans med kunder. Ett bättre verktyg för att fördjupa relationer och skapa utrymme för fler affärer med sin kund finns inte, det vill vi lova.

Aktiv Matlagning för företag är inte en matlagningskurs utan matlagningen är alltså den sammanbindande faktorn. AVEQIA arbetar uteslutande med kockar med erfarenhet från stjärnkrogar och dessa leder med van hand er grupp i skapandet av er gemensamma måltid. Alla kan delta oavsett om man vill lära sig något, bara vill umgås och mingla eller äta riktigt gott. Aktiv matlagning passar alla deltagare oavsett årstid, väder eller klädsel.

 

Video