Menu

Inspiration Company

Inspiration Company

Få konkurrensfördelar genom motivation och lojalitet

Inspiration Company startade 1999 och vår sammanslagna erfarenhet ger oss en bred och gedigen kunskap och erfarenhet. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en engagerad samarbetspartner. Vi erbjuder en personlig relation där vi anpassar oss efter era önskemål, inte tvärtom!

Med andra ord: vi är ytterst dedikerade i våra uppdrag!

Vi är en helhetsleverantör som är flexibel och tar ansvar från start till mål. Vi utvecklas hela tiden med våra kunder, både som företag och som individer. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag i alla branscher. Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem.

Våra kompetensområden

Kundklubbar & Lojalitetsprogram

Om du vill driva en långsiktig kundklubb för kunder och för återförsäljare. Byt ut eller komplettera en kassarabatt (passiv bonus) med mervärden och aktiva belöningar som skapar en långsiktig affärsrelation, även med kunder ni har svårt att hinna med.

Stärk kundrelationen med återförsäljare och lojaliteten med säljarna på golvet i butikerna. Bygg ett lojalitetsprogram kring varumärket, fokusera på lönsamma varor och tjänster, skapa positiva mervärden och vårda kund-relationen.

Motivationsprogram & Säljtävlingar

Om du vill motivera och stimulera medarbetare till bättre prestationer. Framförallt att systematiskt mäta och följa upp aktiviteter kontinuerligt. Erkänsla och belöning är underskattat och en positiv morot för att nå mål och genomföra förändringar kan vara helt avgörande för framgång.

En del av ett motivationsprogram kan vara en säljtävling riktad till enbart säljare internt eller kunders säljare. Detta kan vara mer kortsiktigt för att förstärka en kampanj eller vid lansering av en ny produkt.

Vi vet hur du skapar effekter

Affärsmässig utformning

Vi bygger en struktur med hänsyn till syfte och mål. På samma sätt anpassar vi struktur efter målgrupp och vilka mätområden som ska påverka och styra. Genom smarta poängnycklar skapas engagemang från deltagarna och företaget får de effekter som önskas!

Erkänsla och belöningssystem

Motorn i vår belöningsflora är vår premieshop med över 600 premier och upplevelser. Förutom den arrangerar vi resor och events som kan kompletteras med månadsvinster, symboler, promotions, med mera.

Video

See video

Artiklar

Gästskribent Stefan Thorberg: "Svarta eller röda siffor – motivationsgraden hos medarbetarna kan vara helt avgörande för hela organisationens välmående och framtid." Det kan verka självklart, men ofta glöms det bort att en välm...

Gästskribent Stefan Thorberg, Inspiration Company, om hur vår strävan efter gemenskap skapar starka produkter. Tänk på ditt favoritvarumärke. Kommer du ihåg varför...

Gästskribent Stefan Thorberg, Inspiration Company: ”Den lojala kunden har till skillnad från den nöjda kunden, en känslomässig koppling till ert företags produkter, tjänster och varumärken." Är era kunder nöjda? Jättebra! Är era kunder lojala?...

Stefan Thorberg, Inspiration Company: Spelet som drivkraft – gamification för ökad motivation. Mixa affärsnytta med ”glimten i ögat”. En spännande trend just nu är det relativt nya fenomenet gamification...

Stefan Thorberg, Inspiration company: ”Implementering av belöningssystem leder till ökad motivation”. Det finns en rad metoder för att öka motivationen hos medarbetarna p...