Menu

Kompetensakademin Norden AB

Kompetensakademin Norden AB

Kompetensakademin Norden AB

Ledande inom personlig effektivitet, möteseffektivitet och gruppeffektivitet

Smart, enkelt, effektivt och roligt!

Förmodligen är det så ni vill att arbetet ska fungera för varje medarbetare, och det är just smarta, enkla och effektiva arbetsmetoder som Kompetensakademin är specialiserade på att lära ut via våra utbildningsprogram. Självklart är utbildningarna även roliga och inspirerande att genomföra.

Vår bakgrund - effektivare arbetsvanor och minskad stress sedan 1997

Företaget startades 2004 (Jobba Smartare AB) av Niklas Lindberg som sedan 1997 har jobbat med att hjälpa företag och organisationer att implementera effektiva arbetsmetoder. 2010 startades Kompetensakademin Norden AB som idag är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom effektivitetsträning. 

Vi finns i Göteborg, Helsingborg, Stockholm, Uppsala och Västerås

Vi finns representerade med kontor på dessa orter. Finns ni någon annanstans? Det spelar ingen roll då det vi som kommer till er och genomför utbildningarna.

SmartMetoden® - för en effektivare arbetsdag

Alla utbildningar genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat med minskad stress och en effektivare arbetsdag.

Utbildningar och kurser på svenska och engelska

Vi genomför våra kurser och utbildningar på svenska eller engelska. Finns ni i något annat land än Sverige så hör gärna av er så löser vi det också.

SmartMetoden® och våra varumärken

Kompetensakademin Norden AB äger och har rättigheterna till SmartTime®, SmartaMöten®, SmartMail®, SmartaTeam® och SmartMetoden®.

Välgörande ändamål

Varje år stödjer Kompetensakademin Norden AB organisationer som hjälper sjuka barn. De senaste åren har vi valt att vara Vänföretag till Barncancerfonden. Vi är också MED-företag till Röda Korset och stödjer även Världsnaturfonden WWF. 

Utbildningar

Personlig effektivitet
Längd Ort Pris
SmartMail® 1,5 dagar (fördelat över 1 månad) Alla orter 4.200 kr exkl. moms
SmartTime® 2,5 dagar (fördelat över 2 månader) Alla orter 6.900 kr exkl. moms
Teambuilding
Längd Ort Pris
SmartaTeam® IPU Profilanalys® + anpassat upplägg Alla orter Från 4,500 kr exkl. moms/deltagare
Möteseffektivitet
Längd Ort Pris
SmartaMöten® 1,5 dagar (fördelat över 1 månad) Alla orter 4.200 kr exkl. moms
Personlig effektivitet
Möteseffektivitet
Längd Ort Pris
SmartTime® med möteseffektivitet 3 dagar (fördelat över 2 månader) Alla orter 7.800 kr exkl. moms

Artiklar

Det aktivitetsbaserade arbetssättet innebär både fördelar och nackdelar – men är väl värt att pröva om man genomför det på rätt sätt. Frågan om aktivitetsbaserat arbetssätt kommer allt oftare till oss...

Niklas Lindberg, gästskribent: 6 enkla tips – så tar du kontroll över inkorgen. Några av de vanligaste tids- och energitjuvarna vi upplever i vår...