Menu

Tuff ledarskapsträning

Tuff ledarskapsträning

Vi gör arbetsplatser bättre. Vi tar grupper, avdelningar eller hela verksamheter från icke-fungerande till fungerande på kort tid. Om arbetsplatsen redan fungerar hjälper vi till att ta samarbetet till nya höjder genom att införa feedbackkultur och förändra arbetssättet till mer involverande och medarbetarorienterat.

Arbetsklimat som fungerar kännetecknas av trygghet, öppenhet och rak, ärlig och respektfull kommunikation. Vi vet hur man får till det i praktiken oavsett vilket utgångsläget är.

Vi är kända för att våra insatser ger konkreta resultat, det är det våra kunder uppskattar allra mest. Cheferna som tränar med oss blir bättre. Arbetsklimaten skiftar från dåligt till fungerande på kort tid. Verksamhetsmålen uppnås genom det förbättrade samarbetet. Vi har massor med exempel på arbetsplatser som blivit dramatiskt bättre och vi tar ofta betalt resultatbaserat.

För att åstadkomma detta har vi egenutvecklade, beprövade metoder, skickliga ledarskapstränare och angreppssätt som utvecklar ledarskapsförmågor hos alla medarbetare.

Tuff ledarskapsträning håller kurser och seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sedan 2015 håller vi även öppna kurser i Amsterdam, Helsingfors och Barcelona.

Välkommen till Tuff Ledarskapsträning

Utbildningar

Ledarskapsutbildning
Längd Ort Pris
The Human Element - fokus på dig, 5 dagar som förändrar 5 dagar Stockholm 30.900 kr exkl. moms
Tuff ledarskapsträning – Steg 1 - att leda individer 4 dagar (2+2)
Stockholm
Göteborg
Malmö
22.000 kr exkl. moms
Tuff ledarskapsträning – Steg 2 - att leda grupper 4 dagar (2+2)
Stockholm
Göteborg
Malmö
22.000 kr exkl. moms

Video

Artiklar

Karin Tenelius, gästskribent: ”Att du är expert gör dig inte alltid till en bättre ledare. Många gånger är det tvärtom.” Det är en myt att chefen ska kunna mest om verksamheten. En ledares roll...

Gästskribent Karin Tenelius: ”Det är den slags artighet som naturligt förekommer när vi talar med folk som vi inte har en nära relation till – tänk cocktailparty.” Svenska arbetsplatser saknar öppenhet och högt i tak. Istället f...

Gästskribent Kajsa Thelander Sadio: "Så förändrades Åsas situation med hjälp av samarbetscoachning." Priset är högt för en curlande chef, och en dag blev det p...