Menu

Personlig effektivitet

E-post är ett smart jobbverktyg som förenklar kommunikationen och kan spara mycket tid.  Men när mailfloden tilltar och mängden e-post blir allt större så gäller det att styra upp situationen för att inte tappa kontrollen över e-postflödet och låta en plingande mailbox förvandlas till en stressfaktor.

Molnbaserade IT-tjänster är hett i många branscher och dess popularitet ser inte ut att avta, snarare tvärtom. Nya molnbaserade tjänster lanseras ständigt och numera finns tjänster med inriktning mot alltifrån fakturering till datorsäkerhet, dokumenthantering och kalenderfunktioner. Vi lotsar dig rätt i djungeln av molntjänster som kan förenkla din vardag.

Barn, landet, resor och umgänge – det är mycket som ska in under sommarens semesterveckor. Med lite planering kan du minska på stressen och istället njuta när du har koll på läget.

Om du får alla ”måsten” ur huvudet på ett organiserat sätt får du energi att lägga fokus på att faktiskt utföra det du har tänkt dig. Getting things done-metoden hjälper dig att lägga tid på rätt saker.

En undersökning som gjorts på uppdrag av Canon visar att en stor del av svenskarnas arbetstid går åt till att leta efter information. Nästan hälften uppger att de lägger minst 10 timmar i månaden på att leta. Undersökningen visar även att förlegad teknik försvårar den dagliga kommunikationen i arbetet.

Med den nya appen Family kan du bygga ett Facebook i miniatyr med arbetsgruppen på jobbet eller med familjen hemma. Ett roligt och effektivt sätt att dela information och agendor med projektmedlemmarna.

"Jag ska bara…" Känns det igen? Innan jag tar tag i den där surdegen måste jag bara läsa den här texten. Eller rensa bland mina filer. Eller koka den här kaffekoppen.  Men det finns sätt att göra ”Jag ska bara”-mentaliteten produktiv.

Partners

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram