Menu

Affärsresa

Allt fler affärsresor bokas på nätet, dels på flygbolagens, hotellens och hyrbilsföretagens egna hemsidor och dels via onlineresebyråer som erbjuder resebyråns fördelar till en lägre kostnad.  Men även om allt fler affärsresor bokas via nätet så är förtroendet för onlineresebyråerna inte alltid på topp.

Marknaden för appar till mobiltelefoner växer snabbt. Oavsett om du har en android, blackberry eller iPhone så finns det massor av intressanta affärsapplikationer som förenklar livet och gör din tillvaro på resande fot både smidigare och roligare. Vi tipsar om tio användbara appar som effektiviserar din arbetsdag, oavsett var du befinner dig.

När du ska åka på långresa i tjänsten behöver många faktorer stämma överens för att resan ska bli effektiv och lyckad. Ta hand om dig själv lite extra genom att äta rätt, sova ordentligt och träna, se till att du är rätt försäkrad och glöm inte att checka av mobiltelefonen innan du åker.

Om du är ute i god tid och bokar via resebyrå kan du hålla nere priset för din affärsresa. Packa ingen vätska i handbagaget och kolla om passet är giltigt. Här får du elva användbara tips innan du sätter dig på planet.

Svenskarna vill utomlands igen. Enligt försäljningsstatistik från Resia ökade affärsresor utomlands med 42% under förra året. Inrikeskonferenserna ökade med 17% . Populäraste resmålen är New York och London som fördubblade sina bokningar.

Partners

Events

Emotionell intelligens, EQ
7 december, 2016 - 08:00
Emotionell intelligens och problemlösningsförmåga
22 februari, 2017 - 08:00

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram