Menu

Belbin Ackreditering Teamroller

Utbildningsinformation

Titel:
Belbin Ackreditering Teamroller
Antal dagar:
2 dagar
Ort:
Uppsala
Startdatum:
  • 2017-06-12 - 2017-06-13
  • 2017-10-05 - 2017-10-06
  • 2017-12-04 - 2017-12-05
Kostnad:
20.000kr + dagkonferensavgift, inkl egen Belbin-test, handledarpärm, Diplom
Utbildningskategori:
Ackreditering/Certifiering Belbin

Varför ska du bli Ackrediterad?

Även om det inte krävs för att använda dig av Belbin Teamroller så rekommenderar vi starkt denna kurs till alla som vill använda Belbin Teamroller i sin profession. Inget verktyg är ju bättre än den snickare som hanterar verktyget. Å andra sidan; en snickare med ett dåligt verktyg är inte heller så begåvat.

Du kommer upptäcka Belbin på riktigt – det är mer mycket mer än bara nio teamroller och det handlar definitivt inte att sätta etiketter på människor!

·        Du kommer börja lära dig och förstå Belbins språk som hjälpt individer och team att kommunicera och arbeta tillsammans med en store förståelse för varandra i över 30 år.

·        Våra tränare kommer ge dig praktiska förslag och idéer om hur du kan nyttja de olika rapporterna du kan använda dig av. Det ger dig möjligheten att planera workshops, träningskurser och coachning med individer och team.

·        Du kommer kunna hantera frågor från de mer krävande deltagarna på dina kurser och workshops med trygghet i svaren.

·        Du kommer ha full back-up från vårt huvudkontor 24 timmar om dygnet om så krävs. Så innan du ger feedback, planerar en workshop, undrar over ett resultat, glömt ditt lösenord eller bara frågor om ämnet så svarar vi och försöker hjälpa dig dygnet runt.

·        Du som ackrediterad kommer dessutom ha mycket material, övningar att använda dig av om så behövs. Dessutom som ackrediterad med serviceavtal syns du på vår hemsida samt har ett antal förmånliga rabatter och serviceåtaganden från oss på Belbin.

·        Dessutom har du som ackrediterad lägre priser än de som inte är ackrediterade och lägst pris har du som licensierad, som är ytterligare fyra dagars träning och fördjupning i Belbins teorier och verktyg.

·        Med serviceavtal så har du förmånliga villkor och syns dessutom på vår hemsida som Ackrediterad.

Ackrediteringstest, diplom och logotype

På slutet av ackrediteringskursen gör du ett kunskapstest som skickas till England f’ör rättning och klarar du av detta test så blir du Ackrediterad. Testet handlar om kunskap om Belbin och tolkning av rapporter så vi vet att du både förstått och greppat ämnet. Ackrediteringen gör att du har rätt att arbeta med Belbin Teamroller på engelska över hela världen. Du får också ett diplom signerat Dr Belbin samt en logotype som visar att du är Ackrediterad i Belbin teamroller.

Till Utbildningens Hemsida

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att beställa mer information.