Menu

Individuell chefscoaching/executive coaching

Utbildningsinformation

Titel:
Individuell chefscoaching/executive coaching
Antal dagar:
Programmet omfattar 6-12,18 månader
Ort:
Stockholm
Startdatum:
  Kostnad:
  Begär offert
  Utbildningskategori:
  Ledarskapsutveckling

  Chefscoaching är en form av ledarutveckling som visat sig ha stora effekter på ledarbeteende. Det är ett utmärkt komplement till traditionella ledarskapskurser, eftersom coachingen utgår från varje enskild chefs individuella behov.
  Det är ett tillfälle för dig som chef och ledare att ha en professionell, neutral samtalspartner och coach att samtala med under konfidentiella former.
  Här kan du prata om allt som du inte kan prata med dina medarbetare, kolleger om. Det kan vara konflikthantering, ledningsgruppen, förändringsarbete, stresshantering,utvecklingssamtal etc.

  Som chef är man ofta ensam med sina beslut och tankar. Du kan också diskutera din egen karriärutveckling med coachen.
  Programmet innebär att man träffas ca 2 -4 timmar per månad under ca ett år och att chefen får olika hemuppgifter med sig att utföra mellan träffarna.

  I chefscoachingen fokuserar vi på det personliga ledarskapet och utvärderar chefens styrkor och utvecklingsbara sidor med olika tester bla JTI/MBTI, Karriärprofilen, Facet5 och EQi (som mäter den emotionella kompetensen). Därefter arbetar vi med coaching för att utveckla olika områden.

  Coachingprogrammet skräddarsys efter dina behov och vi formulerar ett kontrakt i starten av programmet.

  Coach/mentor: leg.psykologen Lena Mangell. Lena har arbetat med ledarutveckling och coachat flera tusen  personer under 25 års tid. Lena Mangell har stor erfarenhet av att arbeta med exevutive outplacement för chefer  och har tagit fram en metod för denna process.  Läs mer på www.lifecareer.se

  Till Utbildningens Hemsida

  Intresseanmälan

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan för att beställa mer information.