Bli medlem!

Fri tillgång till hela vår kunskapsbank med över 2.700 artiklar och videos

Samlad kunskap, omvärldsbevakning och strömningar på en och samma plats – lättillgängligt och tidsbesparande.

För att gå vidare behöver du läsa och godkänna vår Integritetspolicy och våra villkor.

Första månaden är gratis. Därefter är priset 79 kr per månad utan bindningstid om du inte väljer att avsluta din prenumeration.

Vad säger våra medlemmar?

Hur använder du Motivation.se?

    När jag har en specifik utmaning som jag pratar med en medarbetare om har Motivation.se visat sig vara oväntat värdefull för att hitta olika lösningar och verktyg för att komma framåt - jag rekommenderar den till alla mina chefskollegor, men även till våra blivande chefer och ledare som vi arbetar hårt med att utveckla.  

   Har Motivation.se som startsida - att läsa en av era artiklar till morgonkaffet ger mig motivation, inspiration och många goda uppslag som jag har nytta av under hela arbetsdagen. Motivation.se är en kraftfull resurs i mitt arbete som marknadschef då jag på ett snabbt och enkelt sätt kan få tillgång till information och kompetens från expertis inom mina intresseområden.  

   Som ett enkelt sätt att vitalisera min inspiration i dagliga HR-frågor. Jag har haft stor hjälp med att snabbt få uppslag och goda idéer i hur jag utvecklar personalen och även mig själv på ett bra sätt. Den allmänt höga nivån på innehållet bidrar till en upplevd "kvalitetsstämpel" som gör att man känner sig trygg och säker när man hämtar inspiration och kunskap från Motivation.se.  

Gör som fler än 9.500 personer och bli medlem du också!

Kunskapsbank och nätverkskontakter.

Helhetssyn på det hållbara ledarskapet - Att leda dig själv och andra.

Praktiska ledarskapsråd och tips i vardagen.