Motivation.se erbjuder humor, kunskap och Görhan Hellström!

BLOGG | AUG 2012

Den 31 augusti och 7 september har du chansen att lyssna på Görhan på biografen Grand i Stockholm. Motivation.se delar nu ut biljetter till föreläsningen!

Unknown photo imported from Drupal

”Men som sagt, stress är inget för mig. Allt prat om utbrändhet känns ju bara så 2010. Här efterlyser jag en mer nyanserad debatt. Livet är ju inte att vara pigg och frisk ena dagen och sen plötsligt utbränd. Låt oss inte glömma stationerna däremellan: Varm – Het – Svedd – Lättgrillad – Genomstekt – Vidbränd – Rostad  - Utbränd – Kremerad…”

Hur har du det med stressen?  Hur påverkar den dig? På jobbet, hemma - och på väg däremellan?

Skådespelaren, kåsören och manusförfattaren Görhan Hellström har länge diskuterat, debatterat och ventilerat arbetslivsfrågor i rollen som föreläsare för både näringsliv och kommunalanställda. På ett levande och annorlunda sätt, ställer han de frågor vi alla helst undviker, fast vi inte borde…  Varför mår vi som vi mår när vi lever som vi lever? Varför stressar kvinnor och varför stressar män? Varför blir vi stressade på jobbet och hemma?

Hans senaste föreläsning Och annars är allt bra tar upp ämnet på ett underhållande, allvarligt och tänkvärt sätt. ”Allt är möjligt om jag lär mig hantera och förstår mina reaktioner på det moderna livets ofrånkomliga stress”. Men akta dig för Lypsyl-lösningar!”

Den 31 augusti och 7 september har du chansen att lyssna på Görhan på biografen Grand i Stockholm. Motivation.se delar nu ut biljetter till föreläsningen!

Maila ditt namn, datum du vill gå, samt ditt främsta tips för hur du bäst hanterar stress senast den 28 augusti till tavling@motivation.se. De tio bästa tipsen vinner två biljetter till Grand!

Mycket nöje!

Denna artikel:

  • Spara blogginlägg
  • Betygsätt

Följ ämne:

Dela:

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill