Sommar... och tid för läsning!

Vår kunskapsbank är öppen hela sommaren.

Motivera | ARTIKEL | JUNI 2022

Välkommen att låta dig inspireras hos oss hela sommaren!

Välkommen att låta dig inspireras hos oss hela sommaren!

Nu är vår sköna sommar här på riktigt med möjlighet att koppla av, njuta och göra roliga saker. Samtidigt är det en tid att få distans till allt som händer runtomkring och reflektera över var vi befinner oss i livet.

Vi är alla ledare på något sätt, inom familjen, på jobbet, på fritiden, bland vänner och bekanta. Om du tänker efter har alla dessa platser och tillfällen endast en gemensam nämnare och den är du själv. Vilket liv du än väljer att leva och vad du än fyller din tid med, har du alltid en särskild person att förhålla dig till – dig själv.

Stöd dig själv,  så att förhållandet till ditt jag blir bra och så att relationen ständigt underhålls med nya insikter och tankar. Utveckling ger livet nya dimensioner och tillväxt. Det är en aktiv handling, något som du själv skapar.

Låt den naturliga paus som sommaren erbjuder bli ett andningshål som frigör tid att fundera. Att reflektera och ge dig själv en fräsch syn på vem du vill vara som ledare under året som kommer, i de olika sammanhang du kommer att befinna dig i. Något att hålla fast vid även när oktobermörkret sänker sig, eller i andra situationer som inbjuder till att plocka fram de där extra krafterna.

Vad är meningsfullt för dig? När känner du dig stark och motiverad? Vilka värderingar och ambitioner har du? En meningsfylld tillvaro börjar med att stanna upp där du befinner dig och reflektera över vad som har högsta prioritet i ditt liv. Och sedan omprioritera allt annat utifrån det. 

Vi har svaren inom oss - du har svaret inom dig. Så sätt dig i solen och låt den värma ansiktet för en stund. Eller ta en promenad i ett stilla sommarregn. 

Se och känn att du fyller en funktion för många människor. Också för dig själv.

Ha en skön sommar tillsammans med oss på Motivation.se!

Foto Per W

Per Winblad - Motivation.se

Vd och Chefredaktör Motivation.se, vår expert inom ledarskap

  • Följ skribent

Per Winblad, är vd & chefredaktör för Motivation.se och har under 35 år utbildat och tränat över 5000 chefer och medarbetare i ledarskap och personlig utveckling. Per är även författare till boken ”Salomos principer, visar vägen till ett moget ledarskap och ett framgångsrikt liv”. Ingår i John Maxwells Founders Circle, ett internationellt nätverk av certifierade coacher och talare.

Kontakt: per.winblad@motivation.se

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Motivera

Foto Per W

Per Winblad - Motivation.se

Följ skribent:

  • Följ skribent

Denna artikel:

  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Motivera

Dela:

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill