Hemfrid

Hemfrid Vi ger våra tjänstemän introduktion samt löpande kompetensutveckling.

Vi ger våra tjänstemän introduktion samt löpande kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig som tjänsteman

Vi ger våra tjänstemän introduktion samt löpande kompetensutveckling. Vi gästas även mer än gärna av interna och externa föreläsare för att få inspiration i vårt arbete.

Hemfrid uppmuntrar alla anställda att vara aktiva och erbjuder därför friskvårdsbidrag samt rabatterade priset på utvalda gymkedjor. Då friskvård stärker arbetsgemenskapen och förbättrar relationerna på arbetsplatsen subventionerar vi gärna olika lopp och tävlingar i det fall du tillsammans med dina kollegor vill ställa upp i någon tävling, ex. Vårruset.

Vi vill förenkla vardagen för våra anställda, och erbjuder därför personalrabatt på våra egna tjänster så som städning, barnpassning och flyttservice.

Lika självklart ser vi till att ha kul på jobbet med sociala aktiviteter som kontorsmöten med afterwork, sommarfest, julfest och frukostar som sätter guldkant på vardagen.

Vi utvecklar dig. Du utvecklar oss.

Att Hemfrid växlar upp verksamheten snabbt ställer höga krav på oss som företag. Det är därför viktigt för oss att vi ger våra medarbetare goda förutsättningar för att lyckas. Vi har de senaste åren utvecklat våra pre- och onboardingprocesser och tillhandahåller ett genomtänkt introduktionsprogram via Hemfridsakademin som blandas av praktiska samt teoretiska moment. Via Hemfridakademin erbjuder vi bland annat utbildning i arbetsrätt, chefens olika samtal, KPI:er och budget, hållbarhet, rekrytering och flera utbildningar inom schemaläggning och systemkunskap.

För att få kompetensutveckling arbetar vi löpande med vidareutbildningar och har gärna gästföreläsare på plats för att inspirera oss. Några satsningar vi är särskilt stolta över att ha implementerat är ledarskapsprogrammet "7 goda vanor" från Franklin Covey som fungerar som en kompass för förhållningssätt och samtidigt stärker företagskulturen. Utöver det har vi på Hemfrid även påbörjat ett stort engagemangsarbete med flera årliga workshops.

Hemfrid

Hemfrid

Tel: 0200 - 11 45 50
info@hemfrid.se

www.hemfrid.se

Följ företag:

  • Följ Hemfrid

Dela:

Karriär


”Vi rekryterar för framgång!”

Hemfrid har under de senaste åren haft en stark organisk tillväxt. Engagerade och drivna medarbetare, nya affärsområden och digitalisering är några av framgångsfaktorerna för tillväxtresan. Kanske hittar du ditt nya ...

Läs mer

Facebook