Amazing Leaders

Amazing Leaders Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och stärka individers emotionella talang.

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och stärka individers emotionella talang.

VI TROR PÅ KRAFTEN I VARJE INDIVID

Vi möjliggör framgång genom att utveckla det personliga ledarskapet och individers emotionella talang. Tillsammans med kund skapar vi en engagerande och effektiv ledarkultur.

Vi arbetar med att bygga och inspirera högpresterande team. Vårt sätt att åstadkomma detta är genom väl definierade digiloga processer, en effektiv kombination av det mänskliga mötet och ett digitalt stöd. Då skapas en solid plattform som möjliggör en hållbar tillväxt.

Vi älskar att kunna mäta resultaten av våra kunders investeringar. Vi levererar transformerande EQ utveckling.

Amazing Leaders

Amazing Leaders
Grevgatan 34, plan 5,
114 53 Stockholm

info@amazingleaders.se
amazingleaders.se

Följ företag:

  • Följ Amazing Leaders

Dela:

Våra utbildningar


Amazing Career - Karriärcoachning

Ett exklusivt karriärväxlingsprogram för ledare som erbjuder ett skräddarsytt upplägg med personlig touch och mycket hög kvalitet. Som klient känner man sig utvald.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Change - Leda i förändring

I förändring är självledarskapet centralt – jag måste kunna leda mig själv för att kunna leda andra genom förändring, men vad händer i förändring hos mig och andra – hur …

Läs mer Anmäl dig


Amazing Employees - Självledarskap

Våra program är skräddarsydda och vi utvecklar dem tillsammans med våra kunder. Vi har som utgångspunkt att bygga utveckling på den emotionella intelligensen med målet att skapa hållbara resultat.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Leader - Individuell coachning

Individuellt coachprogram med EQ som bas utvecklar outnyttjade styrkor och resurser hos dig själv.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Leadership program - Ledarskapsprogram

Våra program bygger trygghet och transformation, för individ och organisation. De är baserade på forskning kring ledarskap och emotionell intelligens.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Team Teamutveckling

I dagens snabba förändring har företagens team krav på sig att snabbt hitta en effektiv samverkan för att nå gemensamma mål. Det krävs både motivation, förmåga och ständig uppföljning för …

Läs mer Anmäl dig


Amazing Women Program - Ledarprogram för kvinnor

Med fokus på din utveckling som ledare, ditt självledarskap och din emotionella intelligens möter du kvinnor från olika branscher och utvecklar både dig själv och ditt professionella nätverk.

Läs mer Anmäl dig

Facebook