Amazing Change - Kultur och förändringsledning

Amazing Leaders

Företagsanpassad utbildning

Kort om: Amazing Change - Kultur och förändringsledning

Kategori:
Organisation / verksamhet , Ledarskap , Personlig utveckling

Amazing Change - Kultur och förändringsledning

FÖRÄNDRING ÄR DET NYA KONSTANTA – EN RESA UTAN SLUT

I förändring är självledarskapet centralt – jag måste kunna leda mig själv för att kunna leda andra genom förändring, men vad händer i förändring hos mig och andra – hur kan jag vara en trygg förebild och optimistisk drivkraft i förändringen?
Jag kommer att behöva få verktyg – ett gemensamt språk och modeller – att använda för att driva förändring och fortsätta utvecklas. På så sätt skapar vi samsyn kring vilken kultur som behövs för att möta framtiden!

FÖRÄNDRINGSKONCEPTET – EMPTY, EQUIP, MEET

EMPTY
Handlar om att reflektera över utmaningar nu, framgångar hittills, tömma ut och fylla på med ny inspiration. Det handlar om att fånga oro, normalisera förändring, få samsyn och skapa samverkan i förändringen.

EQUIP
Handlar om att rusta sig med ett Growth Mindset och nya verktyg för att stärka sig själv och gruppen att ta nästa steg. Att kunna se och förstå vad vi har och behöver för att gå vidare.

MEET
Beskriver mötet med medarbetare och organisationen. Vilken roll har du som förändringsledare? Vad vill du bära vidare till ditt team och våra kunder? Vad gör du imorgon för att driva vår utveckling såväl i projekt som internt i organisationen?

Våra program bygger trygghet och transformation, för individ och organisation. De är baserade på forskning kring ledarskap och emotionell intelligens. Vi hjälper företag och organisationer att kunna realisera den ledarkultur man vill bygga.

Våra program är mer än bara teori, de är personligt utformade och bygger deltagarnas självledarskap. Med upplevelsebaserat lärande skapar vi kunskap och engagemang som ledaren med enkelhet kan praktisera i sin vardag.

Amazing Leaders

Amazing Leaders
Grevgatan 34, plan 5,
114 53 Stockholm

info@amazingleaders.se
amazingleaders.se

Följ företag:

  • Följ Amazing Leaders

Dela:

Våra utbildningar


Amazing Women Program - Ledarprogram för kvinnor

Med fokus på din utveckling som ledare, ditt självledarskap och din emotionella intelligens möter du kvinnor från olika branscher och utvecklar både dig själv och ditt professionella nätverk.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Leader - Individuell coachning

Individuellt coachprogram med EQ som bas utvecklar outnyttjade styrkor och resurser hos dig själv.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Team Teamutveckling

I dagens snabba förändring har företagens team krav på sig att snabbt hitta en effektiv samverkan för att nå gemensamma mål. Det krävs både motivation, förmåga och ständig uppföljning för ...

Läs mer Anmäl dig


Amazing Employees - Självledarskap

Våra program är skräddarsydda och vi utvecklar dem tillsammans med våra kunder. Vi har som utgångspunkt att bygga utveckling på den emotionella intelligensen med målet att skapa hållbara resultat.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Leadership program - Ledarskapsprogram

Våra program bygger trygghet och transformation, för individ och organisation. De är baserade på forskning kring ledarskap och emotionell intelligens.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Career - Karriärcoachning

Ett exklusivt karriärväxlingsprogram för ledare som erbjuder ett skräddarsytt upplägg med personlig touch och mycket hög kvalitet. Som klient känner man sig utvald.

Läs mer Anmäl dig

Facebook