Amazing Leadership program - Ledarskapsprogram

Amazing Leaders

Företagsanpassad utbildning

Kort om: Amazing Leadership program - Ledarskapsprogram

Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet , Kommunikation

Amazing Leadership program - Ledarskapsprogram

Det har aldrig varit mer komplext och utmanande att vara ledare än idag i en värld med ständig förändring, ekonomisk och politisk ovisshet. För att kunna möta dagens utmaningar och bygga en konkurrenskraftig ledarkultur behövs det ledare som är trygga i sig själva och har förmåga att leda sig själva och andra. För att våga leda sig själv, andra och sin organisation krävs det mycket av en ledare.

För det krävs träning.

Våra program bygger trygghet och transformation, för individ och organisation. De är baserade på forskning kring ledarskap och emotionell intelligens. Vi hjälper företag och organisationer att kunna realisera den ledarkultur man vill bygga. Våra program är mer än bara teori, de är personligt utformade och bygger deltagarnas självledarskap. Med upplevelsebaserat lärande skapar vi kunskap och engagemang som ledaren med enkelhet kan praktisera i sin vardag.

HANDLING OCH RESULTAT

  • Trygghet i sina styrkor som ledare
  • Leda sig själv på ett hållbart och effektivt sätt
  • Leda andra med tydlighet, empati och partnerskap
  • Ökad innovativ förmåga i ledarskapet
  • Förbättrat samarbete över gränserna i organisationen

Målet att skapa hållbara resultat för individ, team och organisation. Tillsammans med era ledare får vi det att hända.

Amazing Leaders program är uppbyggda i moduler och skräddarsys efter kundens behov. För att nå ett bestående resultat varvar vi workshops, coachning, enkla verktyg, träning på hemmaplan samt ett digitalt stöd – vi kallar det för digiloga processer.

Våra konsulter är seniora, har egen ledarerfarenhet och är certifierade i relevanta teorier och metoder som används under programmen.

Amazing Leaders

Amazing Leaders
Grevgatan 34, plan 5,
114 53 Stockholm

info@amazingleaders.se
amazingleaders.se

Följ företag:

  • Följ Amazing Leaders

Dela:

Våra utbildningar


Amazing Women Program - Ledarprogram för kvinnor

Med fokus på din utveckling som ledare, ditt självledarskap och din emotionella intelligens möter du kvinnor från olika branscher och utvecklar både dig själv och ditt professionella nätverk.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Leader - Individuell coachning

Individuellt coachprogram med EQ som bas utvecklar outnyttjade styrkor och resurser hos dig själv.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Team Teamutveckling

I dagens snabba förändring har företagens team krav på sig att snabbt hitta en effektiv samverkan för att nå gemensamma mål. Det krävs både motivation, förmåga och ständig uppföljning för ...

Läs mer Anmäl dig


Amazing Employees - Självledarskap

Våra program är skräddarsydda och vi utvecklar dem tillsammans med våra kunder. Vi har som utgångspunkt att bygga utveckling på den emotionella intelligensen med målet att skapa hållbara resultat.

Läs mer Anmäl dig


Amazing Change - Kultur och förändringsledning

I förändring är självledarskapet centralt – jag måste kunna leda mig själv för att kunna leda andra genom förändring, men vad händer i förändring hos mig och andra – hur ...

Läs mer Anmäl dig


Amazing Career - Karriärcoachning

Ett exklusivt karriärväxlingsprogram för ledare som erbjuder ett skräddarsytt upplägg med personlig touch och mycket hög kvalitet. Som klient känner man sig utvald.

Läs mer Anmäl dig

Facebook