BellaCom

Anna Bellman är en uppskattad moderator, föreläsare och talartränare, med bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och tv och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Därefter grundade Anna en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor.

Anna har utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. På ett inspirerande och underhållande sätt får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Annas bakgrund är perfekt när hon anlitas som moderator, mötesledare, debattledare eller konferencier. Med sin förståelse för problematiken i stora bolag och i mindre entreprenörsföretag, kan hon snabbt sätta sig in i kundens frågeställningar så att de viktiga budskapen som ska komma från scen blir de rätta. Med rätt frågeställningar, engagemang och driv.

BellaCom

Post- och besöksadress

BellaCom Speaking Partner AB
Runebergsgatan 7
114 29 Stockholm

Telefon

08-55 11 07 15

info@bellacom.se
www.bellacom.se

Följ företag:

  • Följ BellaCom

Dela:

http://annabellman.se/#nyhetsbrev

Våra utbildningar


NY ONLINEUTBILDNING - Lär dig tala inför andra

Välkommen till denna onlineutbildning där du kommer att få många verktyg i allt från hur du hanterar nervositet och hur du förbereder dig, till hur du framför ditt budskap på ...

Läs mer Anmäl dig

Artiklar skrivna av våra experter

Anna Bellman » Blogg
Facebook