NY ONLINEUTBILDNING - Lär dig tala inför andra

Onlineutbildning

Kort om: NY ONLINEUTBILDNING - Lär dig tala inför andra

Längd:
2 veckor
Kostnad:
796 kr Ex. moms
Kategori:
Presentationsteknik / retorik , Kommunikation , Personlig utveckling

NY ONLINEUTBILDNING - Lär dig tala inför andra

Vill du känna dig mer trygg och säker när du ska hålla ett tal eller en presentation? Vill du lära dig vad du kan göra för att bli tydligare och verkligen nå fram med ditt budskap? Välkommen till denna utbildning där du kommer att få många verktyg i allt från hur du hanterar nervositet och hur du förbereder dig, till hur du framför ditt budskap på allra bästa sätt.

Du kan gå utbildningen var du vill och när du vill. Du arbetar i din egen takt och vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att göra övningarna i kursen, det är först då du får resultat. Om du inte inte tränar är det som att gå till gymmet och bara titta på träningsredskapen utan att använda dem själv. Nog sagt om det, nu kör vi!

Kursledare

Anna Bellman är professionell moderator, föreläsare och talartränare. Hon har en bakgrund som journalist och programledare inom radio och TV och var under flera år marknads- och kommunikationschef inom både it- och fastighetsbranschen. Idag driver Anna företaget BellaCom, där hon bland annat hjälper många att bli mer framgångsrika som talare och presentatörer.

Anna har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” och utifrån den utvecklat konceptet i form av föreläsning och utbildning. 

BellaCom

Post- och besöksadress

BellaCom Speaking Partner AB
Runebergsgatan 7
114 29 Stockholm

Telefon

08-55 11 07 15

info@bellacom.se
www.bellacom.se

Följ företag:

  • Följ BellaCom

Dela:

http://annabellman.se/#nyhetsbrev

Artiklar skrivna av våra experter

Anna Bellman » Blogg
Facebook