Capuma

Capuma Capuma hjälper medvetna företag med strategier och mindset för ökad human hållbarhet, lönsamhet, produktivitet och glädje!

Capuma hjälper medvetna företag med strategier och mindset för ökad human hållbarhet, lönsamhet, produktivitet och glädje!

Capuma brinner för att hjälpa människor att må bra och lära sig hantera stress och jobbiga situationer på ett bättre sätt. Den här kunskapen är viktigare än någonsin att dela med sig av.

Jag gick från att driva mitt eget företag och samtidigt ha en chefsanställning, till att få tre diskbråck och utmattning i kombination. Det innebar att jag fick lägga mitt företag på is och efter en lång rehabperiod fick jag börja arbetsträna för att komma in i arbetslivet igen.

Cattis Olsson

Jag trodde, precis som du, att vägen till framgång var att jobba hårdare, vara med på allt, kunna allt och framför allt, inte ta någon hjälp av någon. "Kan själv" är både på gott och ont... Nu har jag insett att ensam inte är starkast. Man behöver hjälp och stöd av andra för att lyckas bra själv.

Därför vill jag hjälpa dig att undvika en katastrof med både ekonomiskt, psykiskt och fysiskt lidande, genom att ge dig enkla verktyg som du kan implementera i din vardag för att skapa en hållbar, lyckad och glädjefylld framgång.

I dessa tider, med coronavirusets framfart och ödeläggelse för entreprenörer världen över så är det extra viktigt att ta hand om dig själv. För du behöver skapa en hållbarhet över tid och stärka din mentala resiliens så att du kan hantera sådana här krissituationer utan att få panik och bli lamslagen av stress.

I ca 20 år har jag jobbat med elitidrottare och hjälpt dem nå sina mål med mental träning, mindset och målbilder. Jag har haft äran att coacha flera idrottare till VM- & OS-medaljer! Nu har jag insett att elitidrottare och entreprenörer är väldigt lika varandra, passionerade, målmedvetna och ambitiösa. Därför tar jag mina kunskaper och erfarenheter från att skapa vinnare inom idrotten till att skapa vinnare bland företagare. Skillnaden är att en företagare behöver hålla, både fysiskt och mentalt, under betydligt längre tid än vad en elitidrottskarriär är. Därför använder jag även mina kunskaper inom hälsa och förebyggande hälsovård för att du ska nå hållbara framgångar över tid.

Jag vill lära dig hur du hittar balans i vardagen och skapar en långsiktig, hållbar framgång där du lär dig använda ditt mest kraftfulla verktyg, din hjärna, för att nå dit. Du kommer även att få råd och kunskap inom fysisk träning, kost och sömn för att du ska kunna nå toppen av ditt bästa jag på ett hållbart sätt.

Capuma

Tel: +46 (0)70 653 25 03

info@capuma.se
www.capuma.se

Följ företag:

  • Följ Capuma

Dela:

Facebook
Instagram