Annonssamarbete Motivation.se + Executive People

VD certifiering aktiverar affärsplanen och skapar en trygg plattform

Vd certifiering skapar tillit och självförtroende

Utbildning | Ledning | Executive People | FEB 2020

Kursen är en utbildning för vd:ar med fokus modernt ledarskap

Kursen är en utbildning för vd:ar med fokus modernt ledarskap

Långa arbetsdagar med fullspäckat schema är vardag för många av Sveriges vd:ar. Bosse Brixeman, som har utbildat och coachat 100-tals ledare genom åren, menar att att många känner stress och press helt i onödan. Med några enkla knep går det att få lugn, trygghet och harmoni i vd-arbetet – samtidigt som affärsplanen genomförs.

- De allra flesta är otroligt kompetenta inom sitt specifika område, de kan den egna branschen utan och innan. Inte sällan rekryteras en vd internt i företaget, eller från ett företag inom samma bransch. Det är absolut ingen nackdel, men det man riskerar är att missa de viktiga delarna för en vd, som handlar om bolagsjuridik, arbetsrätt och långsiktigt hållbarhetsarbete, med mera, säger Bosse Brixeman.

"Låt inte affärsplanen ligga i skrivbordslådan."

– Bosse Brixeman

Att ha en tydlig affärsplan, och kanske framför allt, hur du ska använda dig av den i det dagliga arbetet är inte alldeles enkelt för en vd som saknar verktygen.
- En affärsplan får aldrig ligga och samla damm i en skrivbordslåda. Den ska användas! Därför är det extra viktigt att det finns en tydlig och väl genomarbetad plan som det går att luta sig emot i det vardagliga arbetet, säger Bosse Brixeman.

Har du vad som krävs? Läs om utbildningen Certifierad VD – 20 dagar här

Vd certifiering skapar tillit och självförtroende

Att identifiera bolagets styrkor och svagheter och få ner dessa på pränt är ofta till stor hjälp för en vd. Att veta vad man är bra på kan låta som något enkelt och självklart, men Bosse Brixeman menar att det kan vara svårt att identifiera sina egna styrkor utan att ha någon eller något att jämföra med. Ofta läggs ett fokus på vad som behöver stärkas och bli bättre, men det är minst lika viktigt att vara klar över vad man faktiskt redan är bra på inom företaget och i rollen som vd.

Anders Bruce, vd LMI AB

Anders Bruce, vd LMI AB , är certifierad vd genom Executive People.

-Ett ökat självförtroende och tillit till sin egen kapacitet är A och O, säger Bosse Brixeman.

Anders Bruce, vd LMI AB , är certifierad vd genom Executive People. 

 - Med den här utbildningen fick jag ett otroligt givande utbyte med andra kursdeltagare från helt andra branscher än min egen. Många deltagare från kursen har jag fortfarande kontakt med långt efter utbildningens avslut nere i Spanien, där vi blev ett otroligt sammansvetsat gäng. Jag blev helt klart stärkt i min roll som vd, jag fick med mig en hel del verktyg som jag har nytta av i det dagliga arbetet, säger Anders Bruce.

Kursen är en utbildning för vd:ar med fokus modernt ledarskap

Utbildningen på 20 dagar är uppdelad i flera olika segment med ett par veckors mellanrum, vilket gör att man får tid att reflektera över de olika delarna i utbildningen på hemmaplan.
Diplomera ditt VD-skap, mer om kursen här


"Utbildningen gav mig en trygg plattform."

– Annika Jensen
Annika Jansen, Certifierad vd Service Compagniet Svenska AB

Annika Jansen, Certifierad vd Service Compagniet Svenska AB.

För Annika Jansen, Certifierad vd Service Compagniet Svenska AB, var det ett perfekt upplägg vilket gjorde att hon parallellt med utbildningen inte hade några problem med att samtidigt hålla fokuset på vd-arbetet.

- Det var otroligt inspirerande kursledare vilket gjorde att man fick en del att fundera på mellan varven, saker som man sedan åter kunde ta upp och bolla med andra vd-kollegor i gruppen. Det märktes väldigt väl vilken enorm erfarenhet och kunskap kursledare hade i sina respektive segment under utbildningen. Det gav mig en väldigt trygg plattform att arbeta efter, säger Annika Jensen. 

- Med certifieringen kan vi garantera att du får den bredd och kunskap du behöver för att kunna utvecklas som vd, vi fokuserar på de viktigaste verktygen som ger förutsättningar till ett modernt ledarskap där målet är att stärka ditt bolag inför 20-talets alla utmaningar, avslutar Bosse Brixeman.

Executive people

Följ företag:

  • Följ Executive People

Denna artikel:

  • Spara artikel
  • Betygsätt

Följ ämne:

  • Utbildning
  • Ledning

Dela:

Executive People är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot vd och styrelse som årligen utbildar 100-tals vd/ ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som vd.

Anmäl dig till vårens VD-utbildning hos Executive People här!

Vill du bli en framgångsrik ledare?

  • Fri tillgång till hela vår kunskapsbank
  • Kostnadseffektivt
  • Tillgång när du vill, var du vill