Diplomprogram i ledarskap

Gällöfsta Perlan

Öppen utbildning

Kort om: Diplomprogram i ledarskap

Kostnad:
Kontakta oss för offert
Kategori:
Ledarskap , Kommunikation , Coaching

Diplomprogram i ledarskap

Diplomprogram i ledarskap med UGL som grund, är ett av marknadens bästa ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en djupgående och genomgripande utbildning  – dessutom med stöd av en individuell coach som tar dina ambitioner på allvar.

Med fokus på dina behov och med en egen coach på vägen utvecklas ditt ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskaps Diplomprogram i ledarskap med UGL som grund, är ett av de absolut främsta längre utbildningsprogram som finns på marknaden idag, och det mest flexibla.

Diplomprogrammet ger dig möjligheten att utforska dig själv, ditt sammanhang och din omvärld – och sätter utvecklingen av ditt personliga ledarskap och dina behov i fokus. Det innebär att du tillsammans med din coach utformar den övergripande inriktningen på utbildningen utifrån var du befinner dig och vilka delar i ditt chef- och ledarskap som du vill utveckla under programmets genomförande.

  • Du får en inledande personlig rådgivning för att anpassa programmet till din kompetens och dina behov, och för att matcha dig till rätt coach.
  • Du får en matchad och erfaren coach som kommer coacha dig hela vägen fram till diplomeringen. Totalt omfattar programmet 10 timmars individuell coachning, med pass före och efter varje utbildning.
  • Du kommer ha ett stort stöd och ett forum för att bearbeta intryck och situationer i din vardag, i din utbildningsgrupp. Relationer som ofta består även efter programmet.

Med UGL som grund väljer du ett av våra ledarskapsprogram:

och en fokusutbildning som bäst matchar det du vill och behöver utveckla i ditt ledarskap.

Varje Diplomprogram skräddarsys alltså efter dina behov och när du gått igenom programmet erhåller du Stiftelsen Gällöfsta Utbildningscentrums Diplom som ett bevis för att du tagit ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling.

Diplomeringen sker tillsammans med andra som gått Diplomprogrammet under samma period. En fin del i denna ceremoni är stunden där alla får ta del av varandras resor och val. Eftersom det finns många kombinationer i detta program så kan resorna se lite olika ut men resultatet i den egna utvecklingen är gemensamt.

Gemensamt för alla som gått vårt Diplomprogram är att de har lättare att hantera förändringar, de blir tydligare och mer grundade i sina egna värderingar, som gör att de har lättare att möta olika situationer.

Passar dig som

För dig som söker ett sammanhängande ledarskapsprogram som höjer din kompetens och ditt marknadsvärde

Vill du veta mer? Kontakta oss!

08-581 795 02 eller utbildning@gallofsta.se

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Landsvägen 50A, 4 tr
172 63 SUNDBYBERG

Tel vxl: 08-581 795 02
utbildning@gallofsta.se
gallofsta.se

Följ företag:

  • Följ Gällöfsta Perlan Ledarskap

Dela:

Våra events


Workshop om Millennials

År 2020 kommer millennials utgöra en stor del i samhället, i företag och organisationer. Med nya krav och förväntningar – inte minst på ledarskap. Vilka är de? Hur möter, attraherar och ...

Läs mer Anmäl dig

Våra utbildningar


UGL

Om det finns en enskild utbildning som alla borde gå så är det UGL, Utveckling av Grupp och Ledare. Det är Sveriges mesta utbildning i ledarskap men det är lika ...

Läs mer Anmäl dig


UGL in English

Swedens most popular leadership development course

Läs mer Anmäl dig


Ledarskap för erfarna chefer

Att lyfta blicken, att reflektera, att fylla på med ny kunskap och ny energi. Det är förmodligen en av dina viktigaste utmaningar och därför är ledarskap för erfarna chefer en ...

Läs mer Anmäl dig


Ledarskap utan chefskap

Ledarskap utan chefskap ger dig som är ledare utan att vara formell chef, en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda mig själv, att leda grupper och att leda ...

Läs mer Anmäl dig


Ledarskap för nya chefer

Som chef ställs det krav på dig både ovanifrån och underifrån och kanske allra mest inifrån dig själv. Vill du skaffa dig en bra grund att stå på är ledarskap ...

Läs mer Anmäl dig


Klart Ledarskap

Om du vill leda en organisation som präglas av tydlighet, öppenhet och trygghet i relationerna och som dessutom är nyfiket villig att lära – då ska du gå Klart Ledarskap.

Läs mer Anmäl dig


Situationsanpassat Ledarskap

Finns det en speciell ledarstil som funkar i alla lägen? Eller påverkas vårt agerande av situationen vi befinner oss i? Om du vill bli en ledare som kan läsa av ...

Läs mer Anmäl dig


UL – Utvecklande ledarskap

Utvecklande ledare ser medarbetarna som vägen till framgång, och forskningen visar att ledarmodellen ”Utvecklande ledarskap” är den som ger bäst effekt både för individens utveckling och organisationens resultat.

Läs mer Anmäl dig


Ledarskap på distans – onlineutbildning

Nu när så många jobbar hemifrån ställs många aspekter av ledarskapet på sin spets. Hur möter du utmaningarna som det innebär att leda på distans?

Läs mer Anmäl dig

Facebook
Instagram