Sponsrat Innehåll från Gällöfsta Perlan Ledarskap

”Ett stimulerande jobb i en värderingsstyrd organisation”

KARRIÄR | DEC 2019

Den snabba transformationen som sker i samhället just nu ställer nya krav på ledarskapet.

Den snabba transformationen som sker i samhället just nu ställer nya krav på ledarskapet.

Gällöfsta Perlan Ledarskap utmanar den konventionella synen på ledarskap. ”Att vara en god ledare är inte längre enbart en avgörande kompetens för den som har ett chefsansvar. Vilken roll du än har i en organisation så kan du vara en ledare – och allt fler verksamheter inser att ledarskap och fungerande relationer är en konkurrensfaktor som påverkar resultatet på sista raden.”

Den snabba transformationen som sker i samhället just nu ställer nya krav på ledarskapet. Det behövs ett utvecklande ledarskap som kännetecknas av att man ser medarbetarna som vägen till framgång. Det syftar till att frigöra handlingskraft genom att stödja människors inre motivation och engagemang. Att synen på ledarskap och behovet av vidareutveckling ökar är något som märks tydligt hos utbildnings- och organisationskonsulten Gällöfsta Perlan Ledarskap.

Lena Kardefelt, VD, på Gällöfsta Perlan Ledarskap om behovet att utveckla verksamheter i en tid av förändring:

Lena Kardefelt

Lena Kardefelt, VD Gällöfsta Perlan Ledarskap

Vilken roll ser du att Gällöfsta Perlan Ledarskap ska spela i framtiden?

- Vi ska fortsätta vara en viktig samarbetspartner till våra kunder för att utveckla välfungerande arbetsplatser präglade av psykologisk trygghet, engagemang, innovation och gott ledarskap. Vi lever i en tid av förändringar, där utvecklingen går rasande fort. Allt som kan digitaliseras blir digitaliserat och det som går att robotisera blir robotiserat. Samtidigt sitter organisationers värde i människorna och i den kultur vi väljer att skapa genom vårt sätt att vara, kommunicera och samarbeta. Därför känns vår kunskap och kompetens mer aktuell än någonsin.

Ni vill bli fler, vad rekryterar ni och vilka egenskaper är viktiga?

- Vi söker en Account Manager som har vilja och förmåga att skapa goda långsiktiga kundrelationer. Ett stimulerande säljarbete i en värderingsstyrd organisation. Hos oss är det viktigt att vara en prestigelös lagspelare som samskapar med både kollegor och kunder och självklart har intresse av organisations- och ledarutveckling. Vi drivs av vår värdegrund som är Samskapande – Välgrundad – Nyfiken.

Vad är det som gör er bra?

- Våra kompetenta konsulter och vår pedagogik. Upplevelsebaserat lärande skapar verklig förändring. Vi vill helt enkelt fortsätta vara bäst på att hjälpa våra uppdragsgivare att få ut kraften som finns i gott ledarskap, samverkan och tillit.

Vart utgår man från som Account Manager hos er?

- Tjänsten är just nu placerad på vårt kontor vid Gällöfsta Konferens i naturskön miljö utanför Kungsängen. Våren 2020 planerar vi att flytta till lokaler närmare centrala Stockholm. Läs mer om tjänsten som Account Manager här.

Avslutningsvis, som medarbetare eller kund till er, vad ska vi ta med oss?

- Ledarskap utövas alltid i ett sammanhang – vår mission är att utveckla ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans, avslutar Lena.

Gällöfsta Perlan

Följ företag:

  • Följ Gällöfsta Perlan Ledarskap

Denna artikel:

  • Spara artikel
  • Betygsätt

Dela:

Om Gällöfsta Perlan Ledarskap:

Gällöfsta Perlan Ledarskap AB

Omsättning: 38 milj

Antal anställda: 10

Kontor: Kungsängen och Stockholm

Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap här

Kommande utbildningar

Facebook
Instagram