Global Leadership

Global Leadership

Global Leadership AB

Världen blir allt mer global och företagen följer efter i samma riktning. Samhället har förändrats och globalisering ses av många som den största enskilda sociala faktorn sedan den industriella revolutionen. Men förändringar kan ofta resultera i nya utmaningar för ett företag och dess anställda.

En global värld kräver globala ledare som kan samarbeta över gränserna. Ledare, som kan hantera dessa förändringar och utmaningar och som kan utveckla företagen och dess anställda.

Vi på Global Leadership, tror på Svenskt Ledarskap och dess värdesystem. Vi vet att den svenska modellen skulle vara fördelaktig i en globaliserad värld.

Det är ingen slump att ett litet land som Sverige har gjort en sånt avtryck i världen. Sverige har endast 10 miljoner invånare och är ett av de länder som har skapat flest internationella stora företag per kapita. Volvo, IKEA, Ericsson och Astra Zeneca är bara ett par exempel. På senare tid, har den Svenska startupscenen också blivit glödhet. Bolag som Spotify, Klarna, Skype och King har förstärkt bilden av Sverige som en av världens mest innovativa länder. Det är imponerande!

Global Leadership vill sprida den framgångsrika Svenska ledarskapsmodellen till världen. Vi utbildar och tränar skickliga duktiga ledare, i internationella Svenska företag, att bli bäst. Vår träning baseras på forskningsbaserat innehåll och resultatorienterade metoder. Med stor hängivenhet, respekt och omsorg om dig, erbjuder vi både skräddarsydda ledarskapsträningar utifrån dina specifika behov samt längre cerifieringsprogram i förändringsledning. Vi har tränare, facilitatorer och coacher representerade i många delar av världen. Det är vår styrka i missionen att träna, utbilda och coacha framtida ledare.

Global Leadership

Global Leadership AB

Växel:
031-83 69 00

Besöksadress:
WTC, Teatergatan 19
412 51 Göteborg

E-post:
info@globalleadership.com

Websida:
globalleadership.com

Följ företag:

  • Följ Global Leadership

Dela:

Våra utbildningar


Ledarprogram, 10 dagar

Genom Global Leaderships ledarskapsutbildning får du som ledare rätt förutsättningar att kunna motivera och utveckla din personal inom din organisation.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Mässans gata 10, vån 7

Utbildning Emotionell intelligens

Nu erbjuder Global Leadership de unika Dr. Ekman-utbildningarna i Sverige!

Läs mer Anmäl dig

Plats: Mässans gata 10, World Trade Center, Våning 7, Göteborg.
Facebook