Greatify

Greatify Anne Grefberg, en psykolog som brinner för allas rätt att känna sig framgångsrik glad och optimistisk.

Anne Grefberg, en psykolog som brinner för allas rätt att känna sig framgångsrik glad och optimistisk.

Göra bra bättre. Det är vårt mantra. Lista ut vilka styrkor individen har, gruppen har eller organisationen har – och bygga vidare från dem.

Det är framgångsstrategin så många redan har fått uppleva – ledare i näringsliv, offentlig förvaltning och ideella organisationer, högt profilerade personer, politiker och konsulter – och privatpersoner som vill identifiera sina framgångsfaktorer för mer succé i livet och på jobbet.

Företaget drivs av leg psykolog Anne Grefberg, som under många år har utvecklat ledare, medarbetare, ledningsgrupper, team, organisationer och företagskulturer.

Om du vill ha en exekutiv coach som inspirerar, sporrar och utvecklar på riktigt eller om du vill du utveckla din ledningsgrupp så den fungerar som en riktig grupp och driver företaget framåt tillsammans, då ska du kontakta Anne.

Vill du jobba med din företagskultur, kartlägga och genomföra kulturen så att den driver mot det mål företaget har, då ska du kontakta Anne.

Vill du ha en föreläsning som inte bara är en rolig upplevelse, men som ger dig och dina medarbetare kunskaper som ger större förståelse och bättre kommunikation, så ska du kontakta Anne.

Kort sagt, behöver du eller din verksamhet en boost och skarpare riktning 2020 - kontakta Anne. 

Klicka här for kontaktformulär, eller maila på anne.grefberg@greatify.com.

Greatify

Greatify AB
Nybrogatan 60
114 40 Stockholm

Tel: + 46 (0)709 61 01 88

anne.grefberg@greatify.com

www.greatify.com

Följ företag:

  • Följ Greatify

Dela:

Våra utbildningar


Certifieringskurs i Facet5

Facet5 är världens snabbast växande Big Five-baserade personlighetstest och -verktyg, som har stor spridning världen över och idag finns översatt till över 30 språk.

Läs mer Anmäl dig