Inbilda

Inbilda Utbildningar Föreläsningar Workshops

Utbildningar Föreläsningar Workshops

Varför utbilda dig när du kan inbilda dig?

Är du på jakt efter en inspirationsföreläsning? En heldagsutbildning? Eller längtar du efter en coachingtimme? Vi kommer att leverera precis det du vill ha. Vi är nämligen duktiga på det. Det blir bra. Problemet är bara att bra inte alltid räcker. Bra är inte alltid bra nog. Som företag idag gäller det att skaffa sig en konkurrensfördel. Därför pratar vi gärna om pedagogik.

Vi vet nämligen att riktigt lärande inte sker på en dag. Idéer och tankar måste få tid att andas. Vi måste ges möjlighet att pröva våra intryck mot varandra. Det är då vi flyttar ut lärdomarna i verkligheten och det är först i mötet med andra som magin uppstår.

Kunskap föds.

Inbilda-modellen

Det var därför vi skapade Inbilda-modellen. Korta pass med specialisten och workshopelement som du och dina kollegor gör på egen hand. Vi träffas över tid istället för att ha ont om tid. Dyrt tänker du? Nej. Inte om du anlitar ett företag som tror att utlärning och inlärning hör ihop. Inte om du anlitar människor som sätter kunskapen i centrum.

Inte om du anlitar Inbilda Utbildning.

Kommunikation & Språk
Kommunikation & Språk

Oavsett om du vill lära dig att lyckas bättre på att kommunicera, bli proffs på presentationsteknik, eller förbättra din engelska så har vi utbildningen för dig!

Läs mer

Försäljning
Försäljning

Ny på försäljning eller erfaret proffs som letar nya infallsvinklar? Ta det lugnt. Vi har utbildningen för dig och ditt team!

Läs mer

Ledarskap
Ledarskap

Ledarrollen ställer höga krav. Då ställs ännu högre krav på ledarutbildning. Det gillar vi! Våra specialister kommer garanterat att både utmana och utveckla dig och ditt ledarskap.

Läs mer

Stresshantering
Stresshantering

Går det att immunbehandla sig mot skadlig stress och vad är egentligen bra stress? Pröva gärna våra koncept inom stresshantering!

Läs mer

Föreläsningar
Föreläsningar

Inspiration, kunskap och humor. Våra föreläsningar har allt du behöver. Dessutom anpassar vi oss gärna efter era behov och önskemål.

Klicka här för att utforska utbudet!

Inbilda

Inbilda Utbildning AB

Gamla Pykstensv 31
439 93 Onsala

+46 70 7454600

hej@inbilda.nu

inbilda.nu

Följ företag:

  • Följ Inbilda

Dela:

Facebook