Communicate with impact!

InnerBrand

Öppen utbildning

Kort om: Communicate with impact!

Längd:
1 dag
Kostnad:
8 500 kr ex moms
Kategori:
Presentationsteknik / retorik , Kommunikation

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Communicate with impact!

Vill du öka ditt inflytande? Fånga lyssnarnas intresse? Bli tydligare och få lyssnarna att vilja agera på det du säger? Välkommen till intensivkursen:

Communicate with impact!

Oavsett vad du jobbar med på dagarna så finns det alltid personer som du måste övertyga, motivera och inspirera. Att snabbt kunna ställa sig inför en publik, mötesdeltagare eller kunder och fånga deras uppmärksamhet och intresse är en färdighet man måste träna sig till. Under en intensiv och rolig heldag får du möjlighet att träna på precis just det! Mycket träning, feedback och tips och trix utlovas.

Ur innehållet:

 • Att tala på ett sätt som inger förtroende och väcker intresse
 • Att förstärka ditt budskap med hjälp av kroppsspråket
 • Hur du förbereder dig på bästa sätt
 • Starka inledningar och avslut
 • Att hantera invändningar, frågor och kniviga situationer
 • Att hantera eventuell nervositet
 • Att förstärka ett budskap med hjälp av exempel och historier
 • Att kunna skapa ett gott första intryck. Vilka signaler skickar du? Hur uppfattas du?
 • Vad som behövs för att övertyga, motivera och inspirera
 • Att nå fram när målgruppens kompetens och referensramar inte är samma som den egna

Träningen genomförs under en heldag. Vi är två tränare som arbetar interaktivt med deltagarna. Varje presentation videofilmas och utvärderas direkt efteråt i enrum med en av tränarna. Vi eftersträvar ett högt tempo för att deltagarnas träningstid ska bli så effektiv som möjligt. Vi utgår alltid från deltagarnas professionella verklighet.

För att få ut maximalt av träningen är gruppen liten, vi är max 9 personer per kurstillfälle.

FÖR VEM?

För dig som vill öka ditt inflytande och bli bättre på att presentera inför publik, både i större och mindre sammanhang. Antingen inför en större konferens eller som ett led i att lyckas bättre med att övertyga och nå fram på möten, inför kunder eller medarbetare.

DU FÅR:

 • En garanterad utveckling av din förmåga (ja, det vågar vi lova!)
 • Knep och metoder för att göra det mesta av din egen stil och av olika presentationssituationer
 • Enkla verktyg som kommer att öka ditt genomslag
 • En större grundtrygghet i alla talarsituationer

Pia Lanneberg är journalistutbildad och har över 20 års erfarenhet av ledarskap, kommunikation och varumärkesarbete. Efter många år som VD på en nordisk kommunikationsbyrå är hon nu delägare i konsult- och utbildningsföretaget InnerBrand. Pia är en av Sveriges mest erfarna konsulter och utbildare inom personal branding och presentationsteknik. Hon är också ICF-certifierad affärscoach samt talarcoach på TEDx Stockholm.

Kristina Bexelius är journalistutbildad statsvetare och kommer närmast från ett arbete som PR- och kommunikationschef på ett utbildningsföretag. På InnerBrand, där hon också är delägare, är hon vår expert på kommunikation och personal branding. Hon är också diplomerad affärscoach (ICF).

Vi hjälper företag, team och människor att stärka sina varumärken genom insatser inom ledarskap, kommunikation och personal branding.

Några referenser: Sandvik, Scania, Vinge, DAP Arkitekter, Frontit, Netclean, Majblomman, Swedbank, Samtrans, Sonat, Advokatfirman Lindahl, Sectra, Biovitrum, Linklaters, Danske Bank, Schering Plough, Rabén & Sjögren, MSD, Dustin, Roche, Jernhusen, Gedeon Richter, Berghco Advokatbyrå och PwC

InnerBrand

Innerbrand AB
Besöksadress:
Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Pia Lanneberg
pia@innerbrand.se
+46 708 995 508

Kristina Bexelius
kristina@innerbrand.se
+46 735 186 163

Johanne Spjut
johanne@innerbrand.se
+46 706 701 601

www.innerbrand.se

Följ företag:

 • Följ InnerBrand

Dela:

Facebook