Inovator

Inovator Utveckling kommer inifrån

Utveckling kommer inifrån

Utveckla eller avveckla?


Det är frågan.

På frågan om du vill utveckla eller avveckla är svaret förmodligen ganska enkelt. Om svaret är avveckla så hade du förmodligen inte ens besökt den här sidan.
Människor har en naturlig önskan om att vilja utvecklas men alla har inte kunskapen om hur och alltför sällan har man inte insikten om varför.

Utveckling betyder förändring, en rörelse framåt, och alla människor är inte odelat positiva till vare sig rörelse eller förändring.

Varför inte? Vi vill påstå att det handlar om brist på förståelse och brist på motivation.Resultat

Vi är alla olika och reagerar och uppfattar saker och ting olika. Men oavsett det så har vi människor en gemensam nämnare - vi vill förstå det sammanhang vi befinner oss i. Sammanhanget i vår metodik greppar mål, vilja och engagemang som skapar resultatet och som är drivet hos varje människa, vare sig man vet om det eller inte. Om något av dessa fattas så påverkas resultatet direkt och sammanhanget blev inte vad man önskade sig.

Om du kan få dem du kommunicerar med att förstå vad du vill åstadkomma och dessutom känna sig motiverade till att göra det så har du skapat de bästa förutsättningarna till att utvecklas.

Sedan 1990 har vi jobbat med just den processen. År 1996 skapade vi vårt eget webbverktyg för att synliggöra kompetens, ansvar och processer samt vad som händer under vägen. Sedan 2018 har vi digitaliserat allt i en app för att kunden själv ska få kontroll över sina processer och driva sin utveckling.

Vi utgår från individens förståelse för sig själv och hur man kommunicerar mellan individer och i grupp och sedan i hela organisationen. Dessa flöden blir självstyrande grupper och personliga arenor utifrån ledarskapets visioner och konkreta mål.

Inovator

Inovator i Sverige AB
Ingenjör Bååths gata 11
722 12 Västerås


010-810 42 40
info@inovator.se
inovator.se

Följ företag:

  • Följ Inovator

Dela:

Våra utbildningar


Zapp® för engagemang på en organisations ALLA nivåer

Vänder sig till dig som idag arbetar som konsult eller finns i en ledningsgrupp där man vill införa en metodik som stödjer engagemang i en grupp eller organisations alla nivåer. 

Läs mer Anmäl dig

Facebook