Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting

Det Hållbara Ledarskapet

Att arbeta som chef är utvecklande och givande men är också en stor utmaning. Speciellt i dessa tider när de flesta chefer måste leda på distans, så ställs andra krav på ledarskapet. För att möta omgivningens krav och förväntningar erbjuds du i denna utbildning att utveckla din emotionella intelligens och ditt coachande förhållningssätt. Denna slagkraftiga kombination kommer att ge dig effektiva nycklar till ett framgångsrikt och hållbart ledarskap. Vi använder emotionell intelligens som metod för att du som chef bättre kan förstå dig själv och VAD du behöver utveckla. Vi utbildar också i flera coachverktyg för att du ska veta HUR du kan leda dina medarbetare effektivt och hållbart.

Innan vår onlineutbildning "Det Hållbara Ledarskapet" startar gör du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Du får också en individuell återkoppling av ditt testresultat som hjälper dig att få ökad insikt om dina förmågor och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar nämligen att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar i det coachande förhållningssättet som du sedan kan använda i din vardag som chef. I utbildningen ingår också ett coachsamtal, där du efter de tre utbildningstillfällena får möjlighet att tillsammans med en ICF-certifierad coach arbeta vidare med din emotionella intelligens för att säkerställa resultat som blir hållbara över tid.

Inspiro EQ Consulting

Vi erbjuder utbildningar, workshops och coachingprogram som alla har sin utgångspunkt i att växa i sitt ledarskap med fokus på att utveckla den emotionella intelligensen (EQ). Vi tror på att utveckla chefer till att både bli mer emotionellt intelligenta samt att använda sig mera av det coachande ledarskapet. 

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med emotionell intelligens hos chefer. Vi är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys.

Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten.

Utvärdering
Utvärdering

Att utvärdera en kandidats emotionella intelligens är en viktig investering i rekryteringen. Vi ser till att du fattar rätt beslut.

Mer om utvärdering

Utveckling
Utveckling

Forskning visar att EQ är avgörande för en chefs ledarskap. Vi coachar dig att utveckla din emotionella intelligens.

Mer om utveckling

Utbildning
Utbildning

Vi utvecklar chefer till emotionellt intelligenta ledare.

Mer om utbildning

Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

Tel: +46 708 10 51 66

ledarskap@inspiro-eq.se
inspiro-eq.se

Följ företag:

  • Följ Inspiro EQ Consulting

Dela:

Våra utbildningar


Det Hållbara Ledarskapet

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Läs mer Anmäl dig


Det Hållbara Ledarskapet - Onlineutbildning

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Läs mer Anmäl dig


Coachingprogram för chefer

Coachprogrammet syftar till att hjälpa dig som individ att få tillgång till din egen expertis samt inre drivkraft och motivation för att ett önskat resultat ska uppnås utifrån just din ...

Läs mer Anmäl dig


Att leda med EQ - onlineutbildning

Att leda med EQ är en utbildningsdag där du får lära dig hur EQ ger dig ett framgångsrikt och hållbart ledarskap.

Läs mer Anmäl dig

Start: 19 Maj 2021 09:00 - 16:00
Plats:

Plats: Online via Zoom
Blogg
Facebook