Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting

Vi utvecklar chefer till emotionellt intelligenta ledare

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som erbjuder utbildningar, workshops och coachingprogram som alla har sin utgångspunkt i att växa i sitt ledarskap med fokus på att utveckla den emotionella intelligensen (EQ). Vi tror på att utveckla chefer till att både bli mer emotionellt intelligenta samt att använda sig mera av det coachande ledarskapet.

I vår utbildning ” Att leda med emotionell intelligens” så lär vi ut flera verktyg för chefer att använda i sin vardag.  Innan utbildningen får du möjlighet att göra ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. EQ-profilen hjälper dig att få insikt om dina beteenden och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra.

Under två heldagar diskuterar vi emotionell intelligens och det coachande förhållningssättet. Vi tar bland annat upp verktyg som aktivt lyssnande, kraftfulla frågor, den inre potentialen och feedback.

I utbildningen varvas teori med praktiska övningar. Efter avslutad kurs får du två individuella samtal med en av våra certifierade coacher för att fortsätta utvecklingen av din emotionella intelligens.

Inspiro EQ Consulting

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med emotionell intelligens hos chefer. Vi är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys.

Vi strävar alltid efter att vara professionella, ge utmärkt och snabb service till våra kunder och skapa långvariga relationer och samarbeten.

Inspiro består av ett passionerat och prestigelöst team där vi drivs av viljan att utveckla chefer till att bli emotionellt intelligenta ledare. Vår gemensamma drivkraft är ambitionen att ingjuta kraft på både individ- och grupp nivå för att chefen ska nå sin fulla potential.

Utvärdering
Utvärdering

Att utvärdera en kandidats emotionella intelligens är en viktig investering i rekryteringen. Vi ser till att du fattar rätt beslut.

Mer om utvärdering

Utveckling
Utveckling

Forskning visar att EQ är avgörande för en chefs ledarskap. Vi coachar dig att utveckla din emotionella intelligens.

Mer om utveckling

Utbildning
Utbildning

Vi utvecklar chefer till emotionellt intelligenta ledare.

Mer om utbildning

Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

Tel: +46 708 10 51 66

ledarskap@inspiro-eq.se
inspiro-eq.se

Följ företag:

  • Följ Inspiro EQ Consulting

Dela:

Våra utbildningar


Det Hållbara Ledarskapet

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Läs mer Anmäl dig

10 November 2020 - 11 November 2020
Plats: Stockholm

9 December 2020 - 10 December 2020
Plats: Stockholm

Plats: Inspiro har utbildningar i Det Hållbara Ledarskapet i september, oktober och november 2020. Ange vilken månad du är intresserad av i din intresseanmälan.

EQ workshop

Vikten av en utvecklad emotionell intelligens hos chefer kan inte underskattas.

Läs mer Anmäl dig

Kommande utbildningar

Blogg
Facebook