Det Hållbara Ledarskapet - Onlineutbildning

Inspiro EQ Consulting

Onlineutbildning

Kort om: Det Hållbara Ledarskapet - Onlineutbildning

Längd:
3 halvdagar kl. 08.30 - 12.30
Kostnad:
11.500 kr ex. moms
Kategori:
Ledarskap , Kommunikation , Personlig utveckling

Det Hållbara Ledarskapet - Onlineutbildning

Att arbeta som chef är utvecklande och givande men är också en stor utmaning. Speciellt i dessa tider när de flesta chefer måste leda på distans, så ställs andra krav på ledarskapet. För att möta omgivningens krav och förväntningar erbjuds du i denna utbildning att utveckla din emotionella intelligens och ditt coachande förhållningssätt. Denna slagkraftiga kombination kommer att ge dig effektiva nycklar till ett framgångsrikt och hållbart ledarskap. Vi använder emotionell intelligens som metod för att du som chef bättre kan förstå dig själv och VAD du behöver utveckla. Vi utbildar också i flera coachverktyg för att du ska veta HUR du kan leda dina medarbetare effektivt och hållbart.

Upplägg

Innan utbildningen startar genomför du ett EQ-test som mäter din emotionella intelligens. Du får också en individuell återkoppling av ditt testresultat som hjälper dig att få ökad insikt om dina förmågor och hur du kan utveckla dem i relation till dig själv och andra. Forskning visar nämligen att det krävs en hög grad av självmedvetenhet för att leda andra på bästa sätt.

I utbildningen varvas teori med konkreta övningar i det coachande förhållningssättet som du sedan kan använda i din vardag som chef. I utbildningen ingår också ett coachsamtal, där du efter de tre utbildningstillfällena får möjlighet att tillsammans med en ICF-certifierad coach arbeta vidare med din emotionella intelligens för att säkerställa resultat som blir hållbara över tid.

För vem

Utbildningen vänder sig till dig som är chef med personalansvar eller projektledare som leder team och som vill utveckla ett framgångsrikt och hållbart ledarskap som är anpassat för det “nya normala”.

Innehåll

Modul 1 - Att leda med EQ

Insikt sin egna emotionella intelligens samt vilka strategier som behövs för att stärka och utveckla de förmågor som uppdraget kräver. Framgångsfaktorer för ett lyckat ledarskap.
Flera praktiska övningar som syftar till att öka medvetenheten om sin EQ.

Modul 2 - EQ i praktiken del 1

Vi jobbar med flera coachande verktyg som fokuserat lyssnande och positiv människosyn. Denna dag innefattar ett flertal övningar.

Modul 3 - EQ i praktiken del 2

Vi jobbar med andra coachande verktyg såsom kraftfulla frågor och feedback.
Denna dag innefattar ett flertal övningar.

Virtuell coach

Mellan de tre modulerna får du som deltagare även övningar att jobba med på egen hand kopplat till de olika områdena. På detta sätt förstärker du dina inhämtade kunskaper genom uppgifter att träna på i din vardag.

Effekter

Värdet i att kartlägga och utveckla din emotionella intelligens, i kombination med det coachande förhållningssättet, ökar din förmåga att leda dig själv och andra samt kunna hantera de komplexa utmaningar som finns i arbetsvardagen.

När du som chef leder med en väl utvecklad emotionell intelligens i kombination med ett coachande förhållningssätt kommer effekten bli ett ökat engagemang hos dina medarbetare som i sin tur kommer få positiva effekter när det gäller medarbetarnas trivsel och produktivitet. Detta kommer leda till ökad lönsamhet för din organisation. Win win för alla parter alltså!

Vad ingår:

  • EQ-test och medföljande EQ-rapport samt 60 min personlig återkoppling av din profil
  • Kompendium med nycklar för ett framgångsrikt och hållbart ledarskap
  • 60 min coachsamtal efter avslutad utbildning
  • Virtuell coach mellan modulerna

Denna utbildning kan även ges företagsanpassad då datum sätts efter överenskommelse.

Inspiro EQ Consulting

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

Tel: +46 708 10 51 66

ledarskap@inspiro-eq.se
inspiro-eq.se

Följ företag:

  • Följ Inspiro EQ Consulting

Dela:

Våra utbildningar


Det Hållbara Ledarskapet

EQ är avgörande för hur framgångsrik 
en chef är i sitt ledarskap.

Läs mer Anmäl dig


Coachingprogram för chefer

Coachprogrammet syftar till att hjälpa dig som individ att få tillgång till din egen expertis samt inre drivkraft och motivation för att ett önskat resultat ska uppnås utifrån just din ...

Läs mer Anmäl dig


Att leda med EQ - onlineutbildning

Att leda med EQ är en utbildningsdag där du får lära dig hur EQ ger dig ett framgångsrikt och hållbart ledarskap.

Läs mer Anmäl dig

Start: 19 Maj 2021 09:00 - 16:00
Plats:

Plats: Online via Zoom

Kommande utbildningar

Blogg
Facebook