Katong

Katong AB Katong AB | Självledarskap genom medveten närvaro

Katong AB | Självledarskap genom medveten närvaro

Varför finns Katong?

Katong AB föddes ur min vilja och önskan att hjälpa andra till att må bättre och leva hållbart. Jag brinner för alla former av personlig utveckling, och är övertygad om att ett ökat självledarskap är en avgörande faktor för att må bra, och i sin tur prestera bra, både i arbetet men framförallt som människa. 

Alexandra Nord

Vem är jag?

Givet att jag är data-och systemvetare har jag haft många olika och utvecklande roller inom IT; från IT-säkerhetsansvarig till IT-projektledare och agil produktägare. Efter ca 15 år i arbetslivet insåg jag att min verkliga passion och styrka ligger i att skapa relationer med och utveckla andra människor. Jag ändrade inriktning och har sedan dess arbetet brett inom HR. Bland annat har jag arbetat med övergripande HR ansvar och processer, IT- rekrytering, utbildning, personalansvar och medarbetar- och ledarskapsutveckling. Jag är också utbildad mindfulnessinstruktör. 

Jag älskar att få tillägna mig kunskap, krydda det med sammanhang, erfarenheter och perspektiv, och sedan erbjuda det till andra. Att få stimulera och stödja utveckling och lärande hos andra är bland det mest givande som finns, oavsett om det görs i det enskilda mötet eller i större grupper och sammanhang.

Vill du veta mer om mig finns det LinkedIn. Eller så hör du av dig så tar vi en kopp kaffe.

Katong, Singapore

Katong, Singapore

Men vad är det för företagsnamn, egentligen?

Så till det lite suspekta namnet. Nej, jag har inte felstavat kartong. För mig var det viktigt med ett bolagsnamn som var starkt kopplat till mig som person. Vad bättre än den ort i Singapore som jag växte upp i under 1980- och 1990-talet? Katong AB var fött.

Katong

Katong AB
Beckomberga allé 12
168 61 Bromma

alexandra@katong.se
katong.se

Följ företag:

  • Följ Katong

Dela:

Våra utbildningar


Mindfulness och medkänsla med sig själv - digital utbildning

Ökad självmedkänsla ger mer kvalité och empati i alla dina relationer – såväl i relationen till dig själv som i relationen till kollegor, vänner och familj.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Digitalt via Zoom
Facebook
Instagram