Kompetensutveckla.se

Kompetensutveckla.se Vi har Sveriges Populäraste Arbetsmiljöutbildningar

Vi har Sveriges Populäraste Arbetsmiljöutbildningar

Om Kompetensutveckla

Kompetensutveckla.se är vårt varumärke och företaget bakom är ett Sundsvallsbaserat företag med verksamhet över hela Sverige. Vi har som målsättning att bli det självklara valet för alla företag och organisationer som vill höja sin personals kompetens. Vår viktigaste tillgång är våra anställda och därför vill vi bli sveriges roligaste och friskaste arbetsplats.

Vi älskar människor och vill att alla människor ska leva rika och lyckliga liv. Vi vet att en av de viktigaste faktorerna för lycka är just arbetet och därför vill vi vara en viktig stöttepelare för alla företag som vill förbättra arbetsmiljön för sina anställda. Vi vet att arbetsmiljön är väldigt viktig för företagens lönsamhet och tillsammans så kan vi skapa lönsamma, innovativa och attraktiva arbetsplatser med lyckliga medarbetare. För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant, våga experimentera och testa nytt. Med anledning av detta har vi nu bland annat infört fri träning under arbetstid och experimenterar med sextimmarsdagar.

Vi erbjuder öppna utbildningar på ett flertal orter men kan naturligtvis hjälpa till med skräddarsydda kompetenshöjande utbildningar som är anpassade efter er verksamhet. Vår affärsidé är att erbjuda aktuella kurser inom främst arbetsmiljökunskap och så kallade säkerhetskurser. Våra kurser skall alltid vara bra och genomarbetade och syftet är att kursdeltagarna ska få kunskap och bra verktyg som dem kan använda i sin dagliga verksamhet.

Detta får ni om ni anlitar oss

  • Du får handledare och föreläsare med mångårig erfarenhet.
  • Du får föreläsare och handledare som använder sig av moderna pedagogiska metoder för att du ska lära dig för livet.
  • Du får en flexibel samarbetspartner som kan stötta dig i hela eller delar av ditt arbetsmiljöarbete.
  • Du får tillgång till vår breda kompetensbas inom arbetsmiljö med expertkompetens.
  • Du får en professionell och kvalitetsmedveten samarbetspartner.

Våra utbildningsorter

Jönköping, Linköping, Umeå, Luleå, Stockholm, Göteborg, Norrköping, Örnsköldsvik, Uppsala, Kalmar, Karlstad, Falun, Malmö, Örebro, Helsingborg, Gävle, Västerås, Sundsvall, Skellefteå, Visby och Östersund.

Naturligtvis så kan vi anordna en företagsanpassad utbildning för er över hela landet. Kontakta oss för offert.

Kompetensutveckla.se

Kompetensutveckla.se

PAVILJONGVÄGEN 17
852 40 Sundsvall

Växel
+46 102 06 76 20

Försäljningschef

Patrik Bergström: +46 102 06 76 22
E-post: patrik@kompetensutveckla.se

kompetensutveckla.se

Följ företag:

  • Följ Kompetensutveckla.se

Dela:

Våra utbildningar


APV - Arbete på Väg

Nivå 1 & 2 Webbutbildning

Läs mer Anmäl dig


BAM - Bättre Arbetsmiljö

BAM - Bättre Arbetsmiljö är Sveriges största och populäraste arbetsmiljöutbildning. Utbildning ger ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete och speglar arbetsmarknadens parters gemensamma syn på vad som är en grundläggande ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Flera orter

BAM Online - Bättre Arbetsmiljö - Lärarledd Webbutbildning

Bättre Arbetsmiljö är Sveriges största och absolut populäraste arbetsmiljöutbildning och denna utbildningen ger er grunderna för att kunna bedriva ett väl fungerande arbetsmiljöarbete.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Videolänk

BAS P/U

Byggarbetsmiljösamordnare planering, projektering/ utförande. Utbildningen vänder sig till dig som har erfarenhet av att planera och leda byggprojekt. Förkunskaper i arbetsmiljöfrågor är inget måste även om det är lämpligt med ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Flera orter

BAS P/U Online – Lärarledd Webbutbildning

Vår BAS P/U online, 2 dagar vänder sig till dig som har erfarenhet av att planera och leda byggprojekt. Förkunskaper i arbetsmiljöfrågor är inget måste även om det är lämpligt med ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Videolänk

Våld och hot i arbetsmiljön

Utbildning för arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om  föreskriften Våld och hot i arbetsmiljön.

Läs mer Anmäl dig

Facebook