Indirekt Ledarskap

Kvalitencia Ledarskap

Öppen utbildning

Kort om: Indirekt Ledarskap

Längd:
2+2 dagar
Kostnad:
23 500 kr ex. moms
Kategori:
Ledarskap , Kommunikation , Personlig utveckling

Indirekt Ledarskap

Detta är indirekt Ledarskap

Indirekt Ledarskap är en utbildning som Försvarshögskolan har tagit fram och som riktar sig till chefer som leder genom andra chefer eller till ledningsgrupper. I utbildningen får du feedback på hur du upplevs av din organisation. Du får också lära dig mer kring dynamiken i det indirekta ledarskapet samt moralisk stress och destruktivt ledarskap.

Framgångsrika indirekta ledare ökar förutsättningarna för en organisation med stark tillit och reflekterande medabetare som kan bidra både till förändring och till förbättring. Medarbetarnas syn på ledningen är viktig för deras tolkning av information och budskap som sprids.

Kvalitencia Ledarskaps kurser i Indirekt ledarskap vänder sig till befintliga ledningsgrupper och enskilda ledare på högre organisatorisk nivå.

Kursen ger förståelse för det indirekta ledarskapets betydelse och verktyg för HUR man som indirekt ledare påverkar organisationen och når ut med visioner och mål på ett sätt som skapar engagemang hos medarbetarna.

Kvalitencia Ledarskap

Kvalitencia Ledarskap AB

Telefon: +46451-762045
Mobil: +46703-28 19 01

info@kvalitencia.com
kvalitencia.com

Följ företag:

  • Följ Kvalitencia Ledarskap

Dela:

Våra utbildningar


Utvecklande Ledarskap

UL är en ledarskapsmodell som ligger till grund för organisationens långsiktiga ledarskapsutveckling.

Läs mer Anmäl dig


Kommunikation och Förhållningssätt - digital kurs på Zoom

Utbildningen i kommunikation och förhållningssätt fokuserar på att träna i att vi ska bli mer tydliga och kommunikativa.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Onlineutbildning via Zoom
Facebook