Ledarskap & Projekthantering

Ledarskap & Projekthantering Vi är inte störst men förmodligen bäst, i Sverige på projektledarutbildning

Vi är inte störst men förmodligen bäst, i Sverige på projektledarutbildning

Våra utbildningar vänder sig till alla branscher. Vi erbjuder regelbundet öppna utbildningar i Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Intensivutbildningar hålls i internatform i Ronneby samt utomlands. Här intill hittar du information om kursstarter och hur du anmäler dig.

Vi erbjuder även företagsanpassade utbildningar inom ledarskap och projektkunskap över hela Sverige. Vi kundanpassar samtliga utbildningar.

Pedagogik

Kursdeltagarna arbetar i utbildningen med egna projekt som följer utbildningen. Det för att skapa ett lärande som alltid ligger i fas med utbildningen. Vi har 14 dagar mellan utbildningstillfällena för att skapa ett lärande över tid. Detta ger kursdeltagarna möjlighet och tid att reflektera över sina nyvunna kunskaper, vilket är ett av de starkaste sätten att lära.

Vi är unika

Kursdeltagarna har fri support av sina lärare i resten av sitt arbetsliv i frågor rörande projekt eller ledarskap.

Ledarskap & Projekthantering

Ledar- & Projekthantering i Sverige AB

Almvägen 13
372 53 Kallinge

Kontaktperson

Anita Krantz
Tel: 073 33 56 600
anita.krantz@projekthantering.se

www.projekthantering.se

Följ företag:

  • Följ Ledarskap & Projekthantering

Dela:

Våra utbildningar


MS Project - Verktyg

För att effektivt driva ett projekt krävs ett kraftfullt projektplaneringsverktyg som frigör tid från medarbetarna som istället kan fokusera på projektets framdrift.

Läs mer Anmäl dig


Projektledning - 11-dagars programmet

Utbildningen riktar sig till dem som vill lära sig att arbeta som projektledare i alla olika projektmiljöer, en generiskt utbildning för alla.

Läs mer Anmäl dig


Projektledning - 5-dagars programmet

Utbildningen riktar sig till de som vill lära sig att arbeta som en ”riktig” projektledare i alla olika projektmiljöer under en kortare period på fem dagar.

Läs mer Anmäl dig


UGL utbildning - Utveckling av Grupp och Ledare

UGL:s övergripande syfte är att deltagarna skall kunna bli effektivare som ledare och som medarbetare. UGL bygger på upplevelsebaserad inlärning där kursdeltagarna går igenom en följd av enskilda och gemensamma ...

Läs mer Anmäl dig

Facebook