MetaNoova

MetaNoova MetaNoova - Utbildning och coaching av individer, grupper och organisationer

MetaNoova - Utbildning och coaching av individer, grupper och organisationer

Vår vision är att bidra till förändring och utveckling

Genom kompetensutveckling i kommunikation och förändring vill vi inspirera och stimulera individer, grupper och organisationer att uppnå motivation, lust och tillgång till egna resurser.

Genom våra utbildningar får människor kompetens i enkla kraftfulla redskap så att de kan genomföra och uppnå önskade förändringar i såväl arbetslivet som livet i övrigt.

Vi har lång och bred erfarenhet av att jobba med människor där förändringsprocesser och utveckling av egna resurser och potentialer står i centrum.

Vi jobbar med kompetensutveckling genom utbildning, vägledning, coaching, rehabilitering, friskvård och hälsa både i privat och offentlig sektor.

Sagt om oss

"Det är ett måste för var och en!! Bästa jag gjort någonsin, heja Metanoova"

– Sven Holm, Chief of Clinic at Health Institute Virga

"Det näst bästa jag gjort i mitt liv (det bästa är barnen). Jag har fått helt nya perspektiv på både mig själv och min omgivning. Våga ha tillit till processen..."

– Charlotte Krumlinde

"Den bästa mest värdefulla utbildningen jag gjort. Lena Bergman är proffsig med värme och önskan om deltagarens lärande. Tydligt, lärorikt och en mycket insiktsfull utbildning som verkligen leder till integrering! Önskar jag kunde gå ännu mer. "

– Suzanne Wilnersson

MetaNoova

MetaNoova Utbildning AB
Götgatan 11, 3 tr
116 46 Stockholm

Tel: 070 775 43 71
info@metanoova.se
www.metanoova.se

Följ företag:

  • Följ MetaNoova

Dela:

Facebook
Instagram