Kostnadsfri föreläsning - Kommunikation och Förändringsarbete

MetaNoova

Event

Kort om: Kostnadsfri föreläsning - Kommunikation och Förändringsarbete

Stockholm:
21 November 2019 07:00 - 09:00
MetaNoova Center, Götgatan 11

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Kostnadsfri föreläsning - Kommunikation och Förändringsarbete

Framgångsrik förändring och utveckling handlar om att bli medveten om hur du själv och andra kommunicerar, medvetet och omedvetet. Vad är det jag vill förmedla? Hur kommunicerar jag det? Hur blir det mottaget? Vad blir resultatet?

Att få till förändringar, uppnå mål, utveckla ledarskap, driva projekt, coacha dig själv och andra, förbättra relationer, personlig utveckling, hantera stress, skapa balans och hälsa, handlar till stor del om kommunikation.

Under föreläsningen får du smakprov på några av kommunikationsnycklarna som är gemensamma för allt förändringsarbete. Vi berättar också om systemisk hjärnforskning, och vikten av att stimulera hjärnan för att få till hållbara förändringar. Du får lära dig några
enkla övningar under kvällen.

Föreläsningen vänder sig till dig som oavsett bakgrund, utbildning och erfarenhet vill förstå vad kommunikation består av, och vill få till lyckade utvecklings-och förändringsprocesser i arbets- och privatlivet.

Vi berättar om filtrering i kommunikation och förändringsarbete för kompetensutveckling, ger smakprov ur utbildningen. Kopplar det till systemisk hjärnforskning och vikten av att stimulera hjärnan för att skapa hållbar utveckling och förändring både i arbete och privatliv.

Anmäl dig till lena.bergman@metanoova.se

MetaNoova

MetaNoova Utbildning AB
Götgatan 11, 3 tr
116 46 Stockholm

Tel: 070 775 43 71
info@metanoova.se
www.metanoova.se

Följ företag:

  • Följ MetaNoova

Dela:

Våra utbildningar


Utbildning i Kommunikation och Förändringsarbete

En kompetens som gör skillnad

Läs mer Anmäl dig

18 Mars 2020 09:00 - 17:00
Plats: Stockholm


Framgångsrik förändring

Vi skräddarsyr föreläsningar, kortare och längre utbildnings- och träningsprogram i Kommunikation och Förändringsarbete utifrån kundens behov.

Läs mer Anmäl dig


Coaching och handledning

Coaching och handledning för individer, grupper och företag. Coaching/handledning är ett sätt att öka din självkännedom, sortera problem, lösa konflikter, genomföra förändringar, uppnå mål och skapa balans.

Läs mer Anmäl dig

Kommande utbildningar

Facebook