Det nya medvetna ledarskapet

Minds Unlimited

Seminarium

Kort om: Det nya medvetna ledarskapet

Stockholm:
Start: 26 Augusti 2020 08:30 - 11:00
Längd:
1 halvdag
Kostnad:
0 SEK exkl moms
Kategori:
Ledarskap , Hälsa

Det nya medvetna ledarskapet

Hur fungerar människans beslutsfattande? När presterar vi på toppen av vår förmåga? Hur tränar man hjärnan? Hur kan man utveckla sitt ledarskap?

Det är några av de frågor som du får svar på seminariet Det nya medvetna ledarskapet. Du får inblick i vad som händer när man lyckas göra ett medvetandeskifte,  kunskap om hur utbildningen går till och om effekterna på både organisatorisk och individuell nivå. 

Hjärnans "buggar"

Den mänskliga hjärnan är den mest komplicerade biologiska struktur som vi känner till. Ännu så länge har man inte ens med en superdator lyckats skapa lika snabba processer som de som ständigt pågår i våra hjärnor.

Men, hjärnan har också "buggar" eller tillkortakommanden. Evolutionsmässigt har den inte hängt med i den snabba utveckling som vi själva skapat under de senaste tvåhundra åren. De här bristerna är bland annat kopplat till belöningssystemet, det reaktiva systemet, filtrering av information och arbetsminnet.

Det kommer ta tid innan evolutionen justerar detta. Men under tiden kan vi faktiskt träna våra hjärnor för att minska hur de här buggarna påverkar till exempel hur vi tänker, hur vi fattar beslut och hur stressade vi känner oss. Vi gör det genom metoder som är dokumenterade både inom mindfulness och forskning på hjärnan.

Corporate Mindfulness

Minds Unlimited har ett väl beprövat program inom Corporate Mindfulness som vi kallar för Inner Growth Management. Vi har utbildat hundratals ledare i detta och programmet utvecklas ständigt med hänsyn till de krav som ställs i arbetslivet och genom den senaste hjärnforskningen.

På introduktionen tar vi bland annat upp:

  • Hur tränar man sin logiska och emotionella intelligens?
  • Hjärnforskning och forskning på mindfulness.
  • Stress, prestationsförmåga och återhämtning.
  • Upplevelsebaserade övningar inriktade på avslappning, mental träning och medvetenhetshöjning.

Introduktionsdagen hålls på svenska.

”Tanken hur mycket kraft som kan frigöras i en organisation genom att systematiskt arbeta med mindfulnessverktyg är ingenting annat än svindlande.”

Per Molin, CEO Quesada

Minds Unlimited

Minds Unlimited

Swedenborgsgatan 2
118 48  STOCKHOLM

08-653 54 00
info@mindsunlimited.se
www.mindsunlimited.se

Följ företag:

  • Följ Minds Unlimited

Dela:

Våra utbildningar


Inner Growth Management

Träning i mindfulness och emotionell intelligens blir allt vanligare i organisationer där den mänskliga förmågan är avgörande för verksamhetens framgång - det vill säga i så gott som alla verksamheter.

Läs mer Anmäl dig

Start: 22 September 2020 08:30 - 10:30
Plats: Stockholm

Kommande utbildningar

Facebook