Inner Growth Management - The Gap & The Connection

Minds Unlimited

Öppen utbildning

Kort om: Inner Growth Management - The Gap & The Connection

Kostnad:
Inner Growth Management (The Gap + Connection): 39 600 kr ex. moms om du anmäler dig till båda modulerna i programmet samtidigt. (Ordinarie pris 45 000 kr plus moms.) Enstaka moduler: 22 500 kr ex. moms.
Kategori:
Ledarskap , Personlig utveckling , Hälsa

Inner Growth Management - The Gap & The Connection

Å ena sidan är människans hjärna den mest komplicerade biologiska struktur som finns.
Å andra sidan har det inte hänt så mycket med den under de senaste 200 000 åren. Evolutionen tar tid på sig. Delar av hjärnan är helt enkelt fortfarande anpassade till ett liv som jägare och samlare. Inte till den värld vi lever i nu.

Timothy Wilson, psykologiprofessor vid University of Virginia, säger så här:
”Human brain is not equipped enough to process the whole lot of information it receives during the day. Thus, when it comes to business, decisions are often based on already existing frames, memories or associations.”

Lär dig överlista din hjärna

Den goda nyheten är att vi numera vet, fortfarande genom hjärnforskningen, att det går att träna hjärnan.

Och genom 40 års forskning på mindfulnessbaserad emotionell intelligens vet vi hur man ska träna hjärnan om man vill utveckla sina ledarförmågor.
Vi hjälper dig överlista din egen hjärna

Ett av de viktigaste målen för utbildningen är att du ska öka din medvetenhet – skifta medvetenhetsnivå. Genom ökad medvetenhet kan du ta reda på mer om vad som leder dig i ditt ledarskap, både ditt inre ledarskap som styr dig själv och ditt yttre ledarskap som du använder för att styra andra.

Genom ökad medvetenhet lär dig överlista hjärnans brister. Exempel på frågor som du kommer utforska är:

  • Vad är det som påverkar mitt beslutsfattande?
  • När presterar jag på toppen av min förmåga?
  • Hur kan jag agera mer rationellt och agilt i pressade situationer?
  • Hur får vi mer tillit mellan oss?
  • Vad styr min stress och hur styr stressen mig?

Google var en av pionjärerna

Google var en av pionjärerna på det här området genom utbildningsprogrammet Search Inside Yourself. Vårt utbildningsprogram är inspirerat av detta och Minds Unlimited är ett av få företag i Norden som har en certifiering på det programmet.

Utbildningen består av lärarledda tillfällen i grupp och egen träning däremellan. Fokus ligger på upplevelsebaserad träning. Den utveckling vi erbjuder går inte att läsa sig till.

Utbildningsfaserna i Inner Growth Management

Inner Growth Management består av två moduler: The Gap och The Connection. Kortfattat kan man säga att den första modulen utvecklar självmedvetenhet och den andra relations- och gruppmedvetenhet.

The Gap, omfattning och innehåll

8 gånger, 2 timmar per gång och en halvdag, samt 2 intensivdagar med övernattning. Kursledaren har också ett individuellt samtal med varje deltagare.
I den här fasen utforskar du dig själv som person och som ledare för att öka medvetenheten om dig själv och vad som styr ditt beteende, medvetet och omedvetet.

The Connection, omfattning och innehåll

4 gånger, 4 timmar per gång, samt 2 intensivdagar med övernattning. Kursledaren har ett individuellt samtal med varje deltagare.
I fasen Connection vidgar vi perspektivet från självmedvetenhet till relations- och gruppmedvetenhet och tränar de olika aspekterna av emotionell intelligens: själviakttagelse, självreglering, motivation, empati och social kompetens.
Utbildningen genomförs på svenska.

Angående Covid-19

Vi följer myndigheternas rekommendationer och om det behövs genomför vi programmet online. Vi har fått överraskande positiva erfarenheter från det formatet under året som gått.

Om vi håller programmet fysiskt gäller rekommendationerna kring avstånd, antal deltagare och naturligtvis ska både deltagare och kursledare vara symptomfria. Våra lokaler är anpassade med extra hygieniska åtgärder som god ventilation, handsprit och pappershanddukar.

Minds Unlimited

Minds Unlimited

Swedenborgsgatan 2
118 48  STOCKHOLM

08-653 54 00
info@mindsunlimited.se
www.mindsunlimited.se

Följ företag:

  • Följ Minds Unlimited

Dela:

Våra events


Lägre stress, mer arbetsglädje och högre effektivitet

Våra workshoppar kan bidra med inspiration och kunskap i en mängd olika sammanhang - på konferenser, frukostmöten, kickoff med mera.

Läs mer Anmäl dig


Att leda agilt och med medvetenhet i tider av förändring och osäkerhet

Våra workshoppar kan bidra med inspiration och kunskap i en mängd olika sammanhang - på konferenser, frukostmöten, kickoff med mera.

Läs mer Anmäl dig


Medvetenhetsskifte – den oväntade vägen till framgång

Våra workshoppar kan bidra med inspiration och kunskap i en mängd olika sammanhang - på konferenser, frukostmöten, kickoff med mera.

Läs mer Anmäl dig

Våra utbildningar


Inner Growth Management

Vi utvecklar den emotionella intelligensen, med metoder som är baserade på mindfulness, emotionell intelligens och modern hjärnforskning.

Läs mer Anmäl dig

Facebook