Nischad Utbildning

Nischad Utbildning Nischad Utbildning - Hur du förvandlar måttligt intresserade flanörer till betalande kunder

Nischad Utbildning - Hur du förvandlar måttligt intresserade flanörer till betalande kunder

Kunskap som ökar intäkterna är en god investering

Oavsett om det är en text du skriver, en bild du postar eller ett samtal du ringer så kommer ditt handlande i slutändan värderas i vad kunderna beställer, eller hur dina budskap landar.

Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 2600+ företag och offentliga verksamheter i att få ökad lönsamhet eller fått deras publik att verkligen förstå och ta till sig information via sociala medier.

Nischad Utbildning är ett företag som satsar på ett fåtal riktigt duktiga kursledare inom konvertering på Facebook, Instagram och LinkedIn. Aha-upplevelser varvas med praktiska och begripliga övningar som gör dig till en god digital säljare och övertygare. Allt för din nedersta rads skull.

Dessutom, vi släpper inte våra workshopdeltagare vind för våg efter avslutad kurs. Samtliga får hjälp och stöttning via vår Alumni-mötesplats. Allt för att säkerställa att du som kund skall få ut mer än du förväntar dig.

Några av de största koncernerna och de allra minsta egenföretagarna kan intyga att de kunskaper och listiga knep vi förmedlar är högrelevanta och effektiva oavsett om du riktar dig till privatpersoner, företagare eller kommuninvånare. Oavsett om konvertering för er är att sälja t-shirts, få kommuninvånare att källsortera mer, eller att hitta kunderna som är villiga att betala lite mer för er B2B-tjänst.

Nischad Utbildning är ett litet företag som funnits i 4 år. Vi tänker annorlunda. Våra grundare är beteendevetaren och supersäljaren Fredrik Sunmo, LunarStorm-grundaren och sociala medier-gurun Rickard Eriksson och organisations- och förändringsexperten Jan Westermark.

Häng med oss när vi utvecklar din affär i sociala medier!

Nischad Utbildning

Skräddarsydd AB
Norrgatan 16
432 41  VARBERG

08-24 62 00
info@nischadutbildning.se
nischad.se

Följ företag:

  • Följ Nischad Utbildning

Dela:

Våra utbildningar


Marknadsföring i sociala medier

Workshop: Allt fler företag slåss om uppmärksamheten i sociala medier och det är viktigare än någonsin att lära sig hantera de olika kanalerna för att attrahera både följare och kunder.

Läs mer Anmäl dig


Avancerad Facebook för företag

Workshopen hjälper dig diagnosticera varför du inte uppnår resultatet du vill ha och ger dig verktyg för att verkligen accelerera i dina strategier.

Läs mer Anmäl dig


Instagram för företag

Workshop: Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din verksamhets Instagram-närvaro.

Läs mer Anmäl dig


Facebook för företag (bas-/medelnivå)

Workshop: Anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt.

Läs mer Anmäl dig


LinkedIn för företag

Kursen är riktad till dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med LinkedIn, och som nu vill komma i gång och skapa resultat.

Läs mer Anmäl dig