Marknadsföring i sociala medier

Nischad Utbildning

Öppen utbildning

Kort om: Marknadsföring i sociala medier

Längd:
1 dag
Kostnad:
6 450 kr ex. moms
Kategori:
Kommunikation , Försäljning , IT

Marknadsföring i sociala medier

Allt fler företag slåss om uppmärksamheten i sociala medier och det är viktigare än någonsin att lära sig hantera de olika kanalerna för att attrahera både följare och kunder.

Kursledaren Linda Björck berättar vad du kan förvänta dig


Röster från några kursdeltagare


Sociala medier är här för att stanna vare sig vi vill det eller inte! De senaste åren har visat oss att skillnaden mellan de som kan och de som inte kan, har vuxit enormt. Antingen får man en riktigt bra effekt av sin digitala marknadsföring eller så tappar man kunder. Nästan allt utbyte av tjänster, varor och information idag utgår på ett eller annat sätt från nätet, vare sig vi är införstådda med det eller inte. 

Det allt handlar om på sociala medier (extremt kortfattat) är hur man når en exakt framtagen målgrupp med ett genomtänkt och för målgruppen anpassat budskap med text och bild/video. Svårigheten är att budskapet även måste ta sig förbi allehanda algoritmer och filter och dessutom beröra tilltänkta kunder så pass mycket att man får till en konvertering, med bästa ROI. Det låter väl som en barnlek?

Räds ej, vi tar det varligt! 

Målsättningen med denna workshop på basnivå är att rent handgripligen hitta ett funktionellt sätt att jobba med sociala medier i företaget, på ett vinstgivande och effektivt sätt.

Kursen passar dig som idag inte får något vettigt resultat av din möda eller nyligen kommit igång med företagets sidor. Under denna heldagsworkshop med vår fantastiska Linda Björck, kommer du lära dig hur du:

  • Skapar relevant och engagerande innehåll som ger resultat
  • Hur du sätter mätbara mål
  • Bygger varumärket
  • Vilka sociala medier som är bäst att synas i för just ditt företag
  • Strategin – grunden för att lyckas
  • Jobbar uppstyrt för att spara tid och återanvända material
  • Kombinerar olika sociala medier för bästa genomslag
  • LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter m.m.

Tips på vägen: Olika sociala medier lämpar sig för olika inlägg även om mottagaren är samma! Tänk på att det är vad dina kunder förväntar sig och efterfrågar som du ska göra. Därför är det viktigt att du tänker utifrån och in och alltid har läsaren i fokus. 

En fantastisk baskurs som alla borde gå! Gör rätt från början och sluta gissa!

Alumni-grupp

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 1 100 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Rabatt

Skriv MOTIVATION i rutan för partneravtal, vid bokningen, så får du 500 kr i rabatt!

Nischad Utbildning

Skräddarsydd AB
Norrgatan 16
432 41  VARBERG

08-24 62 00
info@nischadutbildning.se
nischad.se

Följ företag:

  • Följ Nischad Utbildning

Dela:

Våra utbildningar


Avancerad Facebook för företag

Workshopen hjälper dig diagnosticera varför du inte uppnår resultatet du vill ha och ger dig verktyg för att verkligen accelerera i dina strategier.

Läs mer Anmäl dig


Instagram för företag

Workshop: Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din verksamhets Instagram-närvaro.

Läs mer Anmäl dig


Facebook för företag (bas-/medelnivå)

Workshop: Anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt.

Läs mer Anmäl dig


LinkedIn för företag

Kursen är riktad till dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med LinkedIn, och som nu vill komma i gång och skapa resultat.

Läs mer Anmäl dig