Noden AB

noden

noden
Noden är ett Uppsalabaserat kunskapsföretag som sedan 1995 arbetar med verksamhetsutveckling, utbildning, coaching och föreläsningar. Våra kunder finns inom privat, offentlig och ideell sektor.

Vi har långa utbildningssamarbeten med etablerade aktörer som Uppsala universitet, SLU, Exed vid Handelshögskolan i Stockholm och Mgruppen. Noden har genomfört ett stort antal egna konferenser och seminarier, t ex den årliga Uppsalakonferensen ”Spanarna på Future Street".

Noden genomför också kvalificerade utredningar, arbetar med längre verksamhetsutvecklingsinsatser och olika typer av grupputveckling.

Noden spanar på omvärlden och ger sedan 2005 varje vecka ut det kostnadsfria – och uppskattade! – fredagsbrevet ”noden trender” till tusentals prenumeranter.

Noden har genomfört ett stort antal egna konferenser och seminarier, t ex den årliga Uppsalakonferensen.

När företaget startade 1995 och fick namnet ”noden” blev det styrande på flera sätt. Ordet ”nod” betyder ungefär ”knutpunkt i nätverk”. Samtidigt hade vi läst Åke E Anderssons moderna klassiker ”K-samhället” och förstått att framtiden skulle drivas av krafter som skapades av Kommunikation, Kreativitet, Kunskap och Kultur. 

Följden blev att vi ville vara den knutpunkt där dessa krafter möttes. Denna ambition har under åren tagit sig många uttryck. Vi har försökt ligga i framkant när det gäller kombinera IT och pedagogik, vi har under åren skapat fantastiska kontakter med kloka och kreativa människor, vi aaren vetenskaplig grupp (”det nodiska rådet”). Vi har dessutom haft virtuella konstutställningar och gett ut egna skivor.

En spännande verksamhet i ständig utveckling


Noden AB

Besöksadress

Storgatan 28A
753 31 Uppsala
 

Postadress

Industrigatan 35
753 42 Uppsala

Tel: +46 (0) 18 10 28 20

info@noden.se
noden.se

Följ företag:

  • Följ Noden AB

Dela:

Våra utbildningar


e-kursen - Diplomerad trendspanare

Målet med utbildningen Diplomerad trendspanare är att förse dig med kunskaper i form av teorier, modeller och verktyg för att bedriva en professionell och strategisk omvärldsbevakning i ditt företag/ organisation.

Läs mer Anmäl dig

Plats: e-utbildning

e-kursen Medarbetarrollen i komplex verksamhet

Vi har skapat en e-kurs på temat att vara en professionell medarbetare. Vi vill sätta fokus på vad det innebär att vara medarbetare i komplexa verksamheter. Detta i en tid ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: e-utbildning

noden trender

Vi väljer varje vecka sedan 2005 de viktigaste trendsignalerna från nationella och internationella tidningar/tidskrifter, vilket ger dig en snabb, inspirerande och unik överblick.

I korthet • Över 3 800 abonnenter • 30-40 trendsignaler • Direktlänkar till artiklarna • Inspirerande intro • Veckans boktips • Utkommer ca 40 veckor/år • Varje fredag • Gratis

  Ja, jag vill prova noden trender
Facebook