Diplomerad coach (ICF) online

Polhage & Lundberg

Onlineutbildning

Kort om: Diplomerad coach (ICF) online

Längd:
9 dagar
Kostnad:
22 000 kr exkl. moms
Kategori:
Coaching , Ledarskap , Personlig utveckling

Diplomerad coach (ICF) online

Många av våra deltagare hade inte tidigare tänkt att det är ”diplomerad coach” de vill utbilda sig till, men har förstått att coachingens sätt att kommunicera är relevant, kraftfullt och utvecklande inom alla yrken där man möter människor. Detta är en praktisk kurs i kommunikation som är tillämplig oavsett vad du arbetar med. Utbildningen uppfyller  ICF:s (Internationella Coachfederationens) utbildningskrav för den som sedan vill bli certifierad coach.

Vi har två målgrupper: Du som vill utveckla din coachande kommunikation i ditt yrkesliv i syfte att bli bättre på att förhålla dig coachande till människor runt omkring dig; Du som vill arbeta som professionell coach med egna klienter och ser detta som en grundutbildning i coaching. Självklart kan du även vara ”mellan jobb” och ha syftet att coachkompetensen ska gagna dig i ditt jobbsökande framöver. Många har märkt att denna utbildning på sitt CV bidragit till nästa steg i arbetslivet.

Bland våra kursdeltagare tänker de flesta använda coachutbildningen i sin befintliga (eller nästa) yrkesroll och/eller i sitt ledarskap. Vi är bl a leverantörer till TRR i Skåne, Trygghetsrådet, när det gäller coachutbildningar.

Vi har inga formella förkunskapskrav för att kunna anmäla sig till kursen. Dock är en förutsättning för att du ska få ut någonting av utbildningen att du har ett intresse för människor och kommunikation och är intresserad av att reflektera över ditt agerande i förhållande till dig själv och  andra.

Kursen innebär att du får lära dig ICF:s elva kärnkompetenser som professionella coacher ska behärska, samt ett antal andra modeller för samtalsprocesser, personlig utveckling, ledarskap m.m. som du kan använda till dig själv och dina medarbetare/klienter/kollegor/kunder. (Se mer nedan under Kursupplägg.) Exemplen och diskussionerna under hela kursen utgår mycket ifrån tillämpning i vardagligt yrkes- och familjeliv. Varje kursträff innehåller en mängd övningar då vi genomför coachande samtal med varandra i syfte att träna på de verktyg som lärs ut. Utanför kurstillfällena har du två egna övningsklienter som du coachar i totalt 12 timmar med handledning från kursledarna. Tre timmars individuell mentorcoaching med en av kursledarna ingår också utanför kursdagarna. Kursmaterial i form av ett omfattande häfte med all teori och utrymme för egna anteckningar ingår och delas ut dag 1.

Malmö Högskola har i en uppsats analyserat vad vår diplomutbildning betytt för ledarskapet, genom att djupintervjua chefer som genomgått den. Uppsatsförfattarna var själva förvånade över hur stor effekt utbildningen gett för dessa chefer.

Polhage & Lundberg

Ledebursgatan 3, Malmö

maria@polhagelundberg.se
073-7080275

per@polhagelundberg.se
0735-788218

polhagelundberg.se

Följ företag:

  • Följ Polhage & Lundberg

Dela:

Våra utbildningar


Coachande förhållningssätt/coachande ledarskap online

Det ligger i tiden att chefen behärskar coaching som ledarstil och att ha professionell kunskap om vad det innebär.

Läs mer Anmäl dig


Coachande förhållningssätt för HR

Läs mer Anmäl dig


Diplomerad coach (ICF, 9 dagar)

För dig som vill utveckla din coachande kommunikation i ditt yrkesliv i syfte att bli bättre på att förhålla dig coachande till människor runt omkring dig eller för dig som ...

Läs mer Anmäl dig

Facebook