Certified High Performance Coaching™ - ONLINE

Ripples High Performance

Öppen utbildning

Kort om: Certified High Performance Coaching™ - ONLINE

Längd:
12-24 veckor. Programmet består av 12 moduler som lämpligen görs varje eller varannan vecka och innehåller audiosessioner och tillhörande arbetsblad med verktyg och strategier för omsättning i vardagen.
Kostnad:
SISTA MINUTEN för Motivations läsare: 795 kr ex. moms.
Talare:
Karin Djurback
Kategori:
Coaching , Personlig utveckling , Ledarskap

Certified High Performance Coaching™ - ONLINE

Lär dig bemästra de strategier och vanor som leder dig till långsiktigt hållbar hög prestation, samtidigt som du stärker ditt eget välmående och positiva relationer.

Lär dig bemästra de strategier och vanor som leder dig till långsiktigt hållbar hög prestation, samtidigt som du stärker ditt eget välmående och positiva relationer.

Ur innehållet:

CORE-sessions

 • Fokus
 • Klarhet
 • Energi
 • Mod
 • Produktivitet
 • Inflytande

MASTERY-sessions

 • Bemästra din psykologi
 • Bemästra din fysiologi
 • Bemästra din produktivitet
 • Bemästra din övertalningsförmåga
 • Bemästra ditt Högre Syfte/Mening
 • Åtagande till (fortsatt) High Performance

Certified High Performance Coaching-processen är en av världens högst rankade coachingprocesser för personlig utveckling och mätningar av tusentals coachingsessioner världen över visar en kundnöjdhet på 9,4 av 10 över 12 sessioner - vilket är outstanding i branschen.

Nu erbjuder jag en unik möjlighet att ta del av den här processen helt och hållet online och på tider som passar dig.
Det finns också möjlighet till interaktion och socialt lärande genom den exklusiva Facebook-grupp som du får tillgång till där alla som deltar i programmet hjälper och stöttar varandra mot nya nivåer. Det är en otroligt positiv och upplyftande grupp.

Det finns också möjlighet att delta live (via zoom eller telefon) vid de 4 återstående sessionerna (som spelas in och läggs ut i kursportalen):
- Bemästra din produktivitet (5/10 2020)
- Bemästra din övertalningsförmåga (2/11 2020)
- Bemästra ditt Högre Syfte/Mening (30/11 2020)
- Åtagande till (fortsatt) High Performance (18/1 2020)

Vanligen är investeringen för att gå igenom processen i form av gruppcoaching ca 11 995 kr ex. moms. Och jämfört med individuell coaching genom processen så är investeringen bara 1%!
Du får alltså exakt samma, världsledande, process - men för 1% av investeringen jämfört med individuell coaching.

Varför gör jag detta?

Just nu lever vi i en konstig tid och jag vill ge så många som möjligt chansen att uppleva den enorma kraften i processen för jag tror att vi tillsammans då kan göra ännu fler positiva ripples och gå starkare ur den här krisen och skapa nya möjligheter för oss själva, varandra och kommande generationer.

Det här är en once-in-a-life-time-opportunity så ta chansen.

Frågor? coaching@karindjurback.com

Tills vi "ses" på Eventet - Be Your Best, Uplift Others & Make Your Ripples... idag!

Rekommendationer

Utöver kick ass sprudlande energi och inspiration- verktygen för att mer klart se vart jag ska lägga min tid, fokusera energi och därmed nå mer effektiva resultat. Dessutom en bra stöttande grupp som delar öppet och kärleksfullt.

David Tivemark

Karin, du är helt fantastisk som coach och delar mängder av verktyg och reflektioner. Det är svårt att plocka något enskilt, men att styra upp min tid och sätta upp rutiner som gör mig mer produktiv. Motion, rätt kost och att lägga upp tidsblock med likartade arbetsuppgifter. Jag märker att tidsblock hjälper till att dra ner på värsta tidstjyven; oplanerad skärmtid eller konsumtion som du kallar det

Mats Högberg

Karin, det är väldigt många bitar som har fallit på plats för min del. Det finns många bra coacher som jag haft hjälp och stöd av kring enskilda problemformulering, men det här ger ett mer strategisk tänk för hur jag ska uppnå en högre lägstanivå. Oavsett var man är, står eller mår så har har man nytta av konceptet.

Emil Wirebro

Det bästa med världens högst rankade coachningsprocess är att Den Fungerar🎯 - om man är villig att göra jobbet! 💪 Ligga på soffan och Netflixa = inget resultat 🙈 Fylla i, reflektera, delta x10 = resultat ☀️ Göra det man gjort alltid = samma resultat 🙊 Skriva varje dag, öva varje dag = bättre resultat 🌟   Easy peasy ✨✔️✨

Annika Thunberg

Kan verkligen rekommendera Karins arbete som coach - om du gör det mesta av tillfällena du har med henne får du också tillbaka det mesta av hennes budskap och kunskap! Just Do It!!

Maria Linde

Karin du är suverän på att inspirera och få med oss alla. Det ska du ha en stor applåd för.

/Leif Petersson

Ripples High Performance

Följ företag:

 • Följ Ripples High Performance

Dela:

Facebook