Digitalt mikrokurspaket i Feedback

SkillEd

Onlineutbildning

Kort om: Digitalt mikrokurspaket i Feedback

Längd:
ca 1,5 - 3 timmar
Kostnad:
499 kr ex. moms
Kategori:
Ledarskap , Kommunikation

Digitalt mikrokurspaket i Feedback

För kurspaketet Feedback använder vi SkillEd app. Genom mikrokurser i app-format har du kunskapen med dig i fickan alltid. Du kan lära dig på väg till jobbet, ute i solen eller inne i soffan på kvällen. Du väljer när, hur och vad du vill läsa för stunden. Du laddar ned skilled app och loggar in med den unika kod du får för att låsa upp kurspaketet. Du får sedan del av en hel rad olika mikrokurser som ger dig fördjupad kunskap om feedback. Du får lära dig hur du på bästa sätt ger feedback, hur du tar emot feedback och hur du kan ge utvecklande feedback på konstruktivt sätt. Varje mikrokurs innehåller flera steg med texter, bilder, filmer, övningar och fakta. Varje mikrokurs tar ca 15-20 minuter att genomföra.

I detta kurspaket får ingår mikrokurserna

  • Feedbacktrappan
  • Skapa feedbackkultur
  • Ta emot feedback
  • Öppna frågor
  • Ge utvecklande feedback
  • Coachande förhållningssätt
  • självkännedom i team
  • Ge feedback
  • Att lyssna aktivt

Målgrupp

Den här utbildningen riktar sig till dig som i ditt arbete leder andra i team eller projekt. Kursen syftar till att ge dig konkreta verktyg hur du i arbetsvardagen kan utveckla din förmåga att ge och ta emot  feedback.

SkillEd app är en unik app för målsättning och kunskap. I appen kan du få hjälp att sätta tydliga mål som du bryter ned i delmål och aktiviteter. Men här finns också ett stort utbud av mikrokurser.

Mikrokurser är kortare lättillgängliga kurser som tar deltagaren ca 10-30 minuter att genomföra. Du har all kunskap i fickan och kan lära dig när det passar dig bäst.

Varje kurs har ett tilltalande format med snygg visuell inramning. Du får alltid texter, bilder, film och övningar och ibland quiz. När du har läst klart får du uppmuntran och kan gå vidare i ditt lärande! Här kan du gå enstaka mikrokurser eller ta del av ett paket med flera kurser inom ett ämne.

Via skillEds hemsida, Skilled.se / våra digitala tjänster / digitala mikrokurser kan du ladda ner appen via Google play eller AppStore  

SkillEd

SkillEd - Kunskapsskolan i Sverige AB

Telefon
08-506 910 00

Besöksadress
Hammarby Fabriksväg 23

skilled.se

Följ företag:

  • Följ SkillEd

Dela:

Våra utbildningar


Skapa och leda effektiva team

Oavsett om du leder ett eller flera team eller är en del av ett team kan du bidra till teamets ökade effektivitet. I den här kursen lär du dig om ...

Läs mer Anmäl dig


Effektiva möten

Den här utbildningen ökar din förmåga att strukturera och planera möten med ett tydligt syfte och konkret agenda.

Läs mer Anmäl dig

Start: 10 December 2020 08:30 - 12:30
Plats: Stockholm


Att leda utan att vara chef

Många av oss leder i sin jobbvardag utan att vara formell chef. I den här kursen lär du dig att hantera ledarskap och får konkreta verktyg som gör att du ...

Läs mer Anmäl dig


DISC-analys och effektiv kommunikation

Genom ökad självkännedom om ditt eget och andras beteenden, får du konkreta redskap för att kunna kommunicera effektivare, få teamet att dra åt samma håll och därtill ökad arbetsglädje.

Läs mer Anmäl dig

Start: 3 Februari 2021 09:00 - 16:30
Plats: Stockholm


Digital kurs - Utmanande samtal

Ta tillfället i akt och utveckla din förmåga att hålla utmanande samtal!

Läs mer Anmäl dig

Plats: Online

Digital kurs - Coachande förhållningssätt - Självinstruerande onlineutbildning

Ta tillfället i akt och utveckla dig i hur man använder ett coachande förhållningssätt

Läs mer Anmäl dig

Plats: Online

Digitalt mikrokurspaket i Coachande förhållningssätt

För kurspaketet coachande förhållningssätt använder vi SkillEd app. Genom mikrokurser i app-format har du kunskapen med dig i fickan alltid.

Läs mer Anmäl dig


Digitalt mikrokurspaket i Coachande ledarskap

För kurspaketet coachande ledarskap använder vi SkillEd app. Genom mikrokurser i app-format har du kunskapen med dig i fickan alltid.

Läs mer Anmäl dig


Digitalt mikrokurspaket - Utmanande ledarskap

För kurspaketet Utmanande ledarskap använder vi SkillEd app. Genom mikrokurser i app-format har du kunskapen med dig i fickan alltid.

Läs mer Anmäl dig

Kommande utbildningar

Facebook