SustainYou

SustainYou Vår vision är ett samhälle där alla gör medvetna val för att leva en hållbar vardag & bidra till en hållbar värld.

Vår vision är ett samhälle där alla gör medvetna val för att leva en hållbar vardag & bidra till en hållbar värld.

Du är viktig! Skapa en hållbar vardag, på jobbet och hemma med Sustain You

Vi på Sustain You fast beslutade att göra upp med stressen och skapa ett samhälle där det funkar att jobba, ha en meningsfull fritid och även ta hand om sig fysiskt, socialt, mentalt och själsligt. Hur ser din arbets- och livssituation ut? Det är dags att skapa förutsättningar som gör att du kan må bra och prestera långsiktigt på både jobbet och hemma. Vi vet hur du lyckas!

Enligt Försäkringskassan har de stressrelaterade sjukskrivningarna ökat från 30 till 48 procent mellan år 2010-2019. Omfattningen gör att stress varken är en individ- eller en arbetsmiljöfråga; det är en samhällsfråga. Sustain You har utvecklats för att vända den ökande ohälsan och skapa framtidens friskvård. Målet är att proaktivt främja folkhälsan här och nu, men även över tid.

Tjänsterna vi tillhandahåller ger förutsättningar att lyckas med förändringsarbetet att bli mer hållbar genom kunskap, reflektion och stöd i genomförandet. Allt baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet. Återkoppling från användare av tjänsten visar de upplevt det lättare att skapa nya vanor och därigenom minskat stressen och blivit mer hållbara.

Experter på förändringsarbete bakom Sustain You

Teamet bakom tjänsten Sustain You är experter på förändringsarbete på individ-, grupp och organisationsnivå och vet av lång erfarenhet att det finns mycket i vardagen man kan påverka genom medvetna val och att små förändringar gör stor skillnad. Sustain You hjälper individer, familjer, arbetsgrupper och företag att skapa en bättre och mer hållbar vardag.

Kontakta oss så berättar vi mer: contact@sustainyou.se, eller +46 70 86 978 70.

Skapa din hållbara vardag med nya digitala tjänsten Sustain You 

Sustain You riktar sig till dig som vill förändra din vardag. Till dig som längtar efter mindre stress, mer mening och god hälsa. Du får kunskap och inspiration som du med enkla metoder och övningar använder i ditt förändringsarbete. Sustain You hjälper dig att proaktivt främja din hälsa här och nu, men även över tid. Allt baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet. Du väljer om du vill göra förändringsresan själv eller ihop med andra.

Så fungerar Sustain You

  • En prenumeration ger full tillgång till alla artiklar och samtliga övningar på Sustainyou.se.
  • Appen Sustain You hjälper dig att få koll på dina energinivåer och som stöd när du inför nya vanor.
  • Boken med 5-stegs metoden skickas hem till dig. Den hjälper dig från nuläge till önskat nyläge. 
  • 12 digitala träffar ingår. Här får du under två timmar stöd, tips och kunskaper samt möjlighet att utbyta erfarenheter tillsammans med andra som gör samma förändringsresa. Kan du inte delta live, så kan du ta del av delar av träffen i efterhand.
  • Regelbundna mejl från Sustain Guiden med stöd, tips och uppmuntran under din resa mot personlig hållbarhet och ett hållbart liv. Och förstås nyhetsbrevet Sustain News.

Du avgör själv hur länge du vill nyttja tjänsten. För några räcker det med ett år, men de allra flesta har stöd av tjänsten betydligt längre än så. Du tecknar dig för ett år i taget. Uppsägningstiden är 1 månad och vi påminner dig i god tid innan. Fem procent av månadsavgiften går till organisationer som arbetar med ungas psykiska hälsa. Sustain You är avdragsgillt för arbetsgivare och berättigar till friskvårdsbidrag. Pris: 149 kr/månad alternativt 1788 kr/år (inkl. moms)

SustainYou

Sustain4 AB | Sustain You
Block Stockholm
Åsögatan 115
116 24 Stockholm

contact@sustainyou.se
sustainyou.se

Följ företag:

  • Följ SustainYou

Dela:

Våra utbildningar


Skapa din hållbara vardag med nya digitala tjänsten Sustain You

Sustain You riktar sig till dig som vill förändra din vardag. Till dig som längtar efter mindre stress, mer mening och god hälsa. Du får kunskap och inspiration som du ...

Läs mer Anmäl dig

Facebook
Instagram