Unestål Education

Unestål Education Utbildning för en bättre värld - kunskap för alla

Utbildning för en bättre värld - kunskap för alla

Skandinaviska Ledarhögskolan SLH, som i nov 2019 byter namn till Unestål Education, grundades 1990 av Fil.Dr. Lars-Eric Uneståhl som en non-profitorganisation med visionen ”Utbildning och träning för en bättre värld”. Våra utbildningar är inriktade på personlig utveckling och utveckling av yrkeskompetens och livskvalitet hos individer, team och organisationer. Vår målgrupp är enskilda individer, företag och offentliga sektorn.

 • 2006 ombildades Skandinaviska ledarhögskolan till ett aktiebolag men med samma vision och av grundaren.
 • 2019 bytte vi företagsnamn till Unestål Education AB (samma organisationsnr).
 • Huvudkontoret finns i Örebro, men vi håller utbildningar över hela världen där våra kunder vill att vi befinner sig.
 • Vi har kursgårdar i Thailand och Costa Rica där vi håller ett antal kurser i personlig utveckling, coaching, kommunikation, stresshantering, mental träning och ledarskap.
 • Vi har ett nätverk av konsulter, coacher och mentala tränare som ger att vi i alla lägen kan erbjuda större lösningar till företag, som ställer höga förväntningar på leveranskapacitet.
 • Vi har en egen databas med personal med olika kompetenser där vi kan välja rätt person för rätt uppdrag.
 • Allt vårt arbete präglas av vår omtanke om våra kunder. Fokus i vårt kvalitetsarbete är omtanke, trygghet, hållbarhet, hälsa och lönsamhet i en kombination. Vår prioritet är god kunskap, enkelhet i administration och kundnöjdhet. Detta ger ett mervärde för våra kunder och för företaget.
 • I vår kvalitetspolicy finns angivet:
  Vi möter våra kunder med helhjärtat engagemang, fokus och på ett professionellt sätt. Med vårt fokus ger vi mervärde – först genom ett säkert kvalitetsarbete internt i företaget och sedan genom att leverera kvalitet i våra utbildningar. Vårt kvalitetsarbete präglas ständigt av vår vilja att leverera bättre lösningar, snabbare svar och enklare administration, alltså en enkelhet och trygghet för dig som kund.
 • Vi har antagit kvalitetspolicy, och vårt miljöarbete på ledningsnivå i företaget och håller kontinuerligt uppdateringar av vårt kvalitetsarbete.

Vår vision

”Utbildning och träning för en bättre värld”

Mission

Att hjälpa varje människa att upptäcka, utveckla och använda sina resurser för att genom den mentala träningen nå sin egentliga potential.

Affärsidé

Att erbjuda forsknings- och träningsbaserade metoder som leder till personlig-, team-, ledar- och organisatorisk excellens.

Verksamhetsmodell

Unestål Education vill öka sambandet mellan Framgång i Utbildning (Kunskap) och Framgång i Livet (Kompetens) genom sin Läropyramid:
ATT LÄRA – I/OM/FÖR/FRÅN/UNDER HELA – LIVET, 

Att fortsätta utveckla och vara först med det senaste inom teknik för utbildning och yrken som t.ex. Licensierad Mental Tränare, Certifierad Internationell Coach, Certifierad Internationell Team Coach, Certifierad Internationell Executive Coach, Certifierad Internationell Business Coach, Diplomerad Stress Manager, Certifierad Stress Coach, Certifierad kommunikationskonsult, Certifierad Hypnos Coach, Certifierad Sport Coach.

Unestål Education

Unestål Education AB
Hagalundsvägen 4
702 30 Örebro

Besöksadress:
Hagalundsvägen 4, Örebro

Tel. 019-33 22 33

info@unestal.se
unestaleducation.se

Följ företag:

 • Följ Unestål Education

Dela:

Våra utbildningar


Boosta din business med Per Holknekt

Säljinspiration för dig som vill bli bättre på att nå fram med ditt budskap.

Läs mer Anmäl dig


Certifierad Executive Coach, Nivå 2

Denna avancerad specialistutbildning öppen för alla ICC certifierade coacher och coacher som har fullgjort motsvarande träning genom annan certifieringsorganisation än ICC och som vill ha en certifiering. Även andra som ...

Läs mer Anmäl dig

Start: 22 November 2021 08:00 - 08:00
Plats: Örebro


Certifierad NLP Practitioner

NLP Practitioner är första steget inom NLP som ger dig verktyg, modeller och tekniker som hjälper dig i kommunikationen med dig själv och med andra. Är du ledare, medarbetare, chef, ...

Läs mer Anmäl dig


Certifierad Team Coach, Nivå 2

Internationellt certifierad Team Coach genom ICC

Läs mer Anmäl dig

Start: 28 Mars 2022 08:00 - 08:00
Plats: Örebro

Plats: Live och distans

Diplomutbildning i Excellent Ledarskap

Unestål Education (f.d. Skandinaviska Ledarhögskolan) har utvecklat en utbildning för företag i Ledarskap, där fokus i ledarskapsutbildningen innefattar det viktigaste för att bli en bra ledare.

Läs mer Anmäl dig


Internationellt Certifierad Coach -ICC

Denna utbildning är EQA-ackrediterad genom EMCC

Läs mer Anmäl dig

Start: 7 Februari 2022 08:00 - 08:00
Plats:


Licensierad Mental Tränare (paketerbjudande)

Utbildning till Licensierad Mental Tränare (Steg 1 PUMT + Steg 2 LMT). Distansutbildning, läs i din egen takt.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Distansutbildning

Personlig kompetensutveckling genom mental träning, Steg 1.

Distansutbildning, läs i din egen takt.

Läs mer Anmäl dig

Plats: Distansutbildning

Stress Management och Självledarskap

Känner du dig stressad eller har ni individer som visar symtom på stress i er organisation? Vill du känna dig lugn, glad och harmonisk även om du har mycket att ...

Läs mer Anmäl dig


Stressless Onlinekurs by Unestål - för ett liv i balans

I denna kurs får du lära dig färdigheter inom mental träning, optimal kommunikation och självcoaching. Du går igenom 60 olika avsnitt, ett för varje dag inom tre områden - Mental ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Distansutbildning
Podcast

Kommande utbildningar

Aktuellt