Wildfire

Wildfire Vi bygger kultur för arbetsplatser där människor glöder och presterar bättre tillsammans

Vi bygger kultur för arbetsplatser där människor glöder och presterar bättre tillsammans

Om Wildfire

Wildfire är en byrå som bygger kultur i Norden. Vi hjälper företag realisera sin strategi, få mer engagerade medarbetare och kunder som blir ambassadörer.

Vi brinner för en värld där fler får känna kicken hur det är att vara i en riktigt bra grupp där man löser spännande uppgifter och når mål tillsammans. 

Wildfires metoder fungerar

Vi har de senaste 10 åren förfinat våra metoder och arbetssätt till att bli både lättarbetade och effektiva. Genom att kombinera forskning och beprövad erfarenhet inom psykologi med digitala stöd så vet vi efter hundratals projekt med ledande företag vad som bygger kultur i din bransch. 

I botten till ett kulturarbete finns tydliga affärsmål och vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att prestera bättre tillsammans. I våra projekt har vi sett 

  • ökat medarbetarengagemang (ex ENPS 8 till 38) 
  • förbättrad Kundnöjdhet (+39%) 
  • ökad försäljning (upp 52%) 
  • förbättrad Lönsamhet
  • minskad Personalomsättning och 
  • ökat kandidattryck (500%)

Vill du förändra eller förbättra?

Vill du förändra kulturen för att stötta er strategi, eller vill du förbättra en kultur som redan är bra? Olika mål som kräver olika angreppsätt. 

Med Wildfire kan du arbeta som du vill, med lite eller mycket stöd. Ta del av inspiration eller utbildningar, låt oss coacha dig i ditt kulturarbete eller kroka arm med våra erfarna konsulter för ett genomgripande kultur- eller ledarprogram. 

Vi har tjänster och upplägg som passar. 

Läs mer om våra produkter och tjänster. 

Ta del av vår kunskapsbank, rapporter.

Kunder
Kulturprogram
Team
Om oss

Wildfire

Följ företag:

  • Följ Wildfire

Dela:

Våra utbildningar


Kulturpilot - verktygen för att bygga kultur

Utbildningen Kulturpilot baseras på forskning kring vad som gör att företag lyckas bygga en stark kultur. Målsättningen är att ge dig inspiration, färdigheter, praktiska verktyg och konkret träning. Få en ...

Läs mer Anmäl dig

Plats: Kursen innehåller heldag fysiskt i centrala Stockholm 08.30-17.00 varvat med förberedande och efterföljande digitala moment.