Kulturpilot - verktygen för att bygga kultur

Wildfire

Öppen utbildning

Kort om: Kulturpilot - verktygen för att bygga kultur

Kostnad:
Kursavgiften är 7.850-9.500 kr/deltagare inklusive föreläsningar, workshops, fika och lunch. Pris ex moms.
Kategori:
Organisation / verksamhet , Ledarskap , Kommunikation

Kulturpilot - verktygen för att bygga kultur

Ska du arbeta med kultur och värderingar i din organisation?

Vill du utvecklas och få inspiration och konkreta verktyg?

Gå vår givande utbildning till kulturpilot

 

Kultur byggs inifrån, i små och stora gester. Ingen konsult i värden kan hjälpa er att bygga kultur om ni inte själva tar ett aktivt ägarskap. Oavsett om ni vill göra mycket själva, eller ta mycket hjälp, så behöver ägarskapet komma inifrån. Utbildningen Kulturpilot baseras på forskning kring vad som gör att företag lyckas bygga en stark kultur. Målsättningen är att ge dig inspiration, färdigheter, praktiska verktyg och konkret träning. Få en djupdykning i verktygen som bygger kultur.

Är kursen för dig?

Om du känner dig fullfjädrad och redan vet allt, så är denna utbildning inte för dig. Har du den inställningen så är vi nog inte rätt för varandra över huvudtaget. Skämt och sido, vi tror på kontinuerligt lärande och denna kurs har något att erbjuda erfaren och ny. Vi har haft både HR-specialister, konsulter, HR-chefer och VDs som gått kursen. Inte för att de inte redan vet en hel del, utan för att de vill fortsätta fylla på med enkla vekrtyg som är lätta att använda i praktiken. Vi blandar forskning med lättsamhet, det ska vara roligt!  Utbildningen ger dig verktyg och konkreta tips som du kan använda för att bygga kultur i din organisation. Den passar för dig som har en viss grundförståelse för kultur och vill ta näst steg.

Baserat på forskning och beprövad erfarenhet

Utbildningen täcker grundläggande delar i teori och praktik och ger dig verktyg du behöver för att bygga kultur i din organisation. Baserat på Wildfires principer för förändring ger utbildningen dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för att kunna leda utvecklingen av kultur i din organisation. Du får praktisk träning, inspiration och konkreta verktyg som du kan använda i ditt dagliga arbete. 

 1. Teori och forskning

  Så får du med organisationen så att fler agerar så som vi vill. Tekniker och verktyg som ex critical incidents, kulturårs-planering, dialogstöd m.m.

 2. Att sälja in värdet

  Så förklarar vi värdet och nyttan för ledningsgrupp, chefer och medarbetare. Genomgång av forskning och upplägg som hjälper dig i din kommunikation.

 3. Tekniker & verktyg

  Smarta sätt skapa dialog över tid. Genomgång av olika verktyg för att skapa dialog ex Brädspel, Workshop, Digital teknik.

 4. Koppla arbetet till affären

  Så blir värderingsarbetet en del av affären och vardagen.

 5. Självreflektion & utvärdering

  Workshopformat med möjlighet att tillsammans med experter planera framåt.

 6. Mätning & effektivitet

  Hur kan jag mäta och påvisa effekt? Vilka effektmått är intressanta? Grunder till effektmätning och ROI.

Sveriges bästa kurs?

När vi började var kursen helt okej. Men efter år av utveckling och hundratals deltagare vet vi vad som uppskattas. Vårt NPS för kursen 2020 var 76 och nöjdheten 95%.

Det är vi såklart extremt nöjd med. Ett NPS värde kring 20+ anses positivt det är extremt ovanligt med NPS värden över 50.

Betyder det här att vi är klara? Inte alls. Vi brinner för för att ge verktyg och inspiration så att fler kan bygga positiva och starka kulturer i sina företag.

Välkommen till en mycket uppskattad kurs med tidigare kursdeltagare från exempelvis Ikea, Adecco, Sveriges Radio, White, Filippa K m.fl

"Jag var väldigt nöjd. Både Fredric och Robert var fantastiskt bra facilatorer och tydliga i sitt budskap. Grunden till vad vi kommer ha med oss framöver är tydlig efter våra samtal med utbildningen som pricken över I: Focus on attitude – ”culture eats strategy for breakfast"

– Jonas Weréen, Learning manager IKEA of Sweden

"Bra engagemang, bra och konkreta case, superbra toolbox och kunskap som en verkligen kan ta med sig och omsätta direkt. Tummen upp"

– Elin Muz, LRädda barnen

"Vill rekommendera genomgången av de sex principerna, den positiva statistiken av vad värderingsarbetet ger och de pedagogiska filmerna och bilder"

– Lolita Opwapo, Företagarna

Wildfire

Följ företag:

 • Följ Wildfire

Dela: