Ackreditering i Belbin Teamroller

Öppen utbildning

Kort om: Ackreditering i Belbin Teamroller

Längd:
2 dagar
Kostnad:
20 000:- SEK plus moms
Kategori:
Ledarskap , Organisation / verksamhet , HR

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningen, direkt från arrangören. Det är helt kostnadsfritt och inte bindande!

Du måste godkänna vår integritetspolicy.

Ackreditering i Belbin Teamroller

Denna kurs genomförs löpande, vi erbjuder även intern Ackreditering Belbin Teamroller för ert företag/organisation. Kontakta oss för offert.

Ackrediteringskursen är den ideala kursen för dig som är professionell och vill använda dig av Belbin Teamroller för att utveckla individer och team och som vill lära ut modellen.

Pris 20 000: – SEK inkl. eget test, boken Belbin Guide, en sammanfattning av Belbins två utgivna böcker på svenska om team och kursmaterial.

Kursen är på två dagar och består av fyra olika moment:

 1. Teorin och det arbete Dr Belbin och hans team utförde vid The Henley Management College.
 2. De nio teamrollerna. Deras styrkor och tillåtna svagheter. Varje teamroll förklaras i detalj tillsammans med kombinationer av teamroller eftersom de flesta av oss har fler än en teamroll som vi hanterar utomordentligt.
 3. Den praktiska användningen av Belbin Teamroller. Inkluderar tolkning och analys av rapporter, hur du kan använda dem i olika skarpa situationer, som coaching av individer för teamarbete, skapandet, utvecklandet och rekrytering till ett team är bara några av användningsområdena.
 4. Belbin på en strategisk nivå. Fördelarna med en 360 graders feedback, teamdynamik och arbets- analyser.

Varför ska du bli Ackrediterad?

Även om det inte krävs för att använda dig av Belbin Teamroller så rekommenderar vi starkt denna kurs till alla som vill använda Belbin Teamroller i sin profession. Inget verktyg är ju bättre än den snickare som hanterar verktyget. Å andra sidan; en snickare med ett dåligt verktyg är inte heller så begåvat.

Du kommer upptäcka Belbin på riktigt – det är mer mycket mer än bara nio teamroller och det handlar definitivt inte att sätta etiketter på människor!

 • Du kommer börja lära dig och förstå Belbins språk som hjälpt individer och team att kommunicera och arbeta tillsammans med en store förståelse för varandra i över 30 år.
 • Våra tränare kommer ge dig praktiska förslag och idéer om hur du kan nyttja de olika rapporterna du kan använda dig av. Det ger dig möjligheten att planera workshops, träningskurser och coachning med individer och team.
 • Du kommer kunna hantera frågor från de mer krävande deltagarna på dina kurser och workshops med trygghet i svaren.
 • Du kommer ha full back-up från vårt huvudkontor 24 timmar om dygnet om så krävs. Så innan du ger feedback, planerar en workshop, undrar over ett resultat, glömt ditt lösenord eller bara frågor om ämnet så svarar vi och försöker hjälpa dig dygnet runt.
 • Du som ackrediterad kommer dessutom ha mycket material, övningar att använda dig av om så behövs. Dessutom som ackrediterad med serviceavtal syns du på vår hemsida samt har ett antal förmånliga rabatter och serviceåtaganden från oss på Belbin.
 • Dessutom har du som ackrediterad lägre priser än de som inte är ackrediterade och lägst pris har du som licensierad, som är ytterligare fyra dagars träning och fördjupning i Belbins teorier och verktyg.
 • Med serviceavtal så har du förmånliga villkor och syns dessutom på vår hemsida som Ackrediterad.

Ackrediteringstest, diplom och logotype

På slutet av ackrediteringskursen gör du ett kunskapstest som skickas till England f'ör rättning och klarar du av detta test så blir du Ackrediterad. Testet handlar om kunskap om Belbin och tolkning av rapporter så vi vet att du både förstått och greppat ämnet. Ackrediteringen gör att du har rätt att arbeta med Belbin Teamroller på engelska över hela världen. Du får också ett diplom signerat Dr Belbin samt en logotype som visar att du är Ackrediterad i Belbin teamroller.

Belbin Sverige AB

Katrinelund 465B
715 92 Stora Mellösa
Tel 08-446 4940

info@belbin.se
www.belbin.se

Följ företag:

 • Följ Belbin Sverige AB

Dela:

Podcast
Facebook