Event

Kort om: Hur påverkar relationen mellan Styrelse och Vd företagets framgång?

Stockholm:
17 Oktober 2018 17:30 - 20:00
Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36
Föredragshållare:
Johanna Frelin, vd för arkitektfirman Tengbom Architects & Per Winblad, vd & Chefredaktör Motivation.se
Tema:
Nätverksträff - Boarding For Success & Motivation.se

Hur påverkar relationen mellan Styrelse och Vd företagets framgång?

Kan man bli en framgångsrik VD och kanske vinna Årets VD om inte relationen mellan VD och styrelse är riktigt bra? Och vad krävs då för att relationen ska vara bra? Den frågan ställer vi till Johanna Frelin, vinnare av titeln Årets VD 2013 som tillsammans med Per Winblad, chefredaktör för Motivation.se och arrangör av Årets VD, resonerar kring detta ämne.

Johanna Frelin, vd för arkitektfirman Tengbom Architects, har berömts och prisats flera gånger, för sitt ledarskap. Dels för att hennes ledarstil beskrivs som visionär, dels för att hon vågat använda okonventionella metoder för att få medarbetarna att tänka i nya banor.
Johanna Frelin vann titeln som Årets VD 2013 under tiden på Hyper Island. Innan dess arbetade hon i åtta år på SVT, bland annat som chef för allmän-tv och dessförinnan chef över SVT Fiktion.

Per Winblad kommer att berätta mer om kriterierna för val av vinnare och hur detta har förändrats över tiden. Och tillsammans med Johanna resonera kring faktorer som konjunktur, teknisk utveckling, bransch, i vilka länder verksamheten bedrivs, ledarskap etc.

Program

17.30 - Samling, enklare förtäring och dryck
18.00 - Presentation nätverket Boarding for Success
18.15 - Per Winblad och Johanna Frelin – relation VD – styrelse med gemensam reflektion
19.30 - Samtal och nätverkande
20.00 - Slut

Sök efter Utbildningar & Events