Effektiv Nu

Effektiv Nu


Vad har förändrats?

Vad har förändrats?

Vill ni ge era medarbetare förutsättningarna till ett hållbart arbetssätt?

Vi är dedikerade till att hitta lösningar på de utmaningar som dagens organisationer, ledare och medarbetare står inför. Sjukskrivningar på grund av stressrelaterade sjukdomar exploderar och tekniken utvecklas i raketfart. Informationsstress har blivit en folksjukdom. Idag processar vi mer information på 1 vecka än vad en människa för 100 år sedan gjorde under ett helt liv.

Den allt större medvetenheten kring arbetsmiljöfrågor och de ökade kraven på arbetsgivare gällande det proaktiva arbetet, har gjort att fler ser nyttan med att agera och just arbeta förebyggande. Vi hjälper dig att ta kontroll över tiden, verktygen och informationsmängden samt skapa en hållbar struktur.

Vi är kända för att våra insatser ger konkreta resultat, det är det våra kunder uppskattar allra mest! Det är enkelt att ta till sig innehållet i våra utbildningar och vi ger dig verktygen att hantera HUR du som medarbetare eller ledare skall genomföra dessa förändringar, inte bara varför!

Vi tror på mångfald, därför har våra utbildningsledare olika bakgrund och erfarenheter. Den gemensamma nämnaren är att vi alla har erfarenhet av negativ stress och har hittat lösningar att hantera det på. Att hjälpa andra med vår kunskap, är det som motiverar och engagerar oss! Vi är en av de få aktörerna på marknaden som alltid erbjuder våra kunder hjälp hela vägen.

Effektiv Nu håller öppna utbildningar, skräddarsydda workshops, seminarier och coachning inom Personlig Effektivitet, Effektiva Möten, Aktivitetsbaserade Kontor, Effektiv Mobilhantering, Interna Trafikregler, Office 365 samt Effektivt Ledarskap.

Kontakta oss gärna för mer information och för att hitta just den utbildning som passar dig och dina medarbetare!

Välkommen till Effektiv Nu!

Introduktionsfilm Personlig Effektivitet


Introduktionsfilm Aktivitetsbaserat


Effektiv Nu

Besöksadress:
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm
Uppgång D, City Office, World Trade Center

Tel: 08-506 362 83

info@effektivnu.se
www.effektivnu.se

Följ företag:

  • Följ Effektiv Nu

Dela:

Våra utbildningar


Personlig Effektivitet

Ge era medarbetare förutsättningar till ett hållbart arbetssätt!

Läs mer Anmäl dig

Vår blogg
Facebook